Minecraft Dungeons – 15 miljoen spelers bereikt

Minecraft Dungeons – 15 miljoen spelers bereikt

Microsoft en Mojang kondigen een nieuwe mijlpaal aan voor de populaire Minecraft Dungeons-game, die nu meer dan 15 miljoen spelers heeft sinds de release in 2020.

De actie-avontuur Minecraft-spin-off kan alleen of met groepen worden gespeeld en heeft sinds de eerste release een paar betaalde toevoegingen. Omdat de game de kaap van 15 miljoen spelers heeft bereikt, heeft Mojang het Festival of Frost-evenement aangekondigd, dat van nu tot en met de 22e zal plaatsvinden en spelers zal lokken met nieuwe uitdagingen en prijzen in een ijzige omgeving.

15 miljoen spelers

“Van nu tot en met 22 februari kunnen gamers deelnemen aan het Festival of Frost, dat een verscheidenheid aan ijzige uitdagingen omvat! Torenlopers zullen blij zijn te horen dat hun favoriete hoge gebouw nu nieuwe vloeren met een vorstthema heeft. seizoensproeven van het Chills and Thrills-evenement keren terug, zodat gamers die het evenement van vorig jaar hebben gemist, kunnen deelnemen aan het plezier.Tot slot, als dank dat je deel uitmaakt van ons voortdurende avontuur, kunnen spelers die zich na februari aanmelden bij de game 8 ontvangt de “Iceologer Cape”-prijs als dank voor uw deelname!”

Over Minecraft Dungeons

Vecht je een weg door een geheel nieuwe actie-avonturengame gebouwd in de Minecraft-wereld en beïnvloed door traditionele kerkercrawlers! Solo door de kerkers of werk samen met vrienden! Maximaal vier spelers kunnen samenwerken om zich een weg te banen door levels boordevol actie en schatten in een epische missie om de dorpelingen te redden en de slechte Arch-Illager te verslaan!

Ontdek een schat aan sterke nieuwe wapens en goederen die je zullen helpen bij het verslaan van hordes nieuwe en gemene vijanden. Vecht of ontsnap je een weg door canyons, moerassen en natuurlijk mijnenvelden! Iedereen die dapper of dom genoeg is om deze blokkerige en mooie wereld te betreden, moet voorbereid zijn. Bereid je dus voor!

  • Klimplant uit de kerker! In dit geheel nieuwe actie-avontuur, geïnspireerd door traditionele kerkercrawlers, vecht je tegen verse en verschrikkelijke beestjes.
  • Multiplayer! In de coöpmodus kunnen maximaal vier spelers de strijd aangaan en samen strijden.
  • Breng je energie een boost! Ontgrendel honderden zeldzame goederen en wapenbetoveringen voor krachtige speciale aanvallen.
  • Opties! Personaliseer je personage en vecht vervolgens met melee-schommels, afstandsaanvallen of tank je een weg door hordes vijanden terwijl je wordt beschermd door zware bepantsering!
  • Epicheid! Om de verschrikkelijke Arch-Illager te verslaan, moet je door met schatten gevulde levels reizen.
Ad