Minecraft – Ice Age DLC

Minecraft – Ice Age DLC

Minecraft kondigde weer een nieuwe samenwerking aan, dit keer met de Ice Age-films van 20th Century Fox. Spelers op de Nintendo Switch kunnen nu beginnen met spelen.

De DLC bevat 30 extra skins, zoals Sid, Manny, Diego, Ellie en nog veel meer. Er is ook een nieuwe Overworld te ontdekken, compleet met sabeltandtijgers, oude varkens, gieren en een verschrikkelijke schaduw die zich verstopt onder de ijsblauwe zeeën.

video
play-rounded-fill

Ice Age DLC, tijdelijk gratis beschikbaar

De grote aantrekkingskracht hier is dat de kaart verschillende legendarische filmlocaties nabootst, waaronder de nieuwe Adventures of Buck Wild. Een skeletbrug, lava-watervallen, een ijsgrot en een gigantische boom wachten op de spelers. Maar het gaat niet alleen om avontuur; ze hebben een opdracht gekregen voor het verzamelen van eikels. Er wordt gezegd dat de eikels een geheim bevatten, maar spelers zullen ze allemaal moeten vinden om meer over het mysterie te ontdekken.

De Ice Age DLC is nu beschikbaar voor alle Minecraft Switch-spelers. Het is gratis beschikbaar tot 31 juli 2022, dus profiteer ervan zolang het nog kan.

Over Minecraft

Minecraft is een spel waarin je structuren bouwt en avonturen aangaat.

Verken willekeurig gegenereerde werelden en creëer ongelooflijke structuren, variërend van de meest eenvoudige huisjes tot de grootste kastelen. Speel in de creatieve modus met onbeperkte middelen, of graaf diep in de planeet in de overlevingsmodus en maak wapens en bepantsering om jezelf te beschermen tegen gevaarlijke wezens.

Ad