Minecraft Legends komt lente 2023

Minecraft Legends komt lente 2023

Volgend voorjaar wordt Minecraft Legends wereldwijd uitgebracht, een actiestrategiespel met een Minecraft-thema.

De informatie werd op Twitter gedeeld door het officiële account van de game. Deze zomer zag de aankondiging van Minecraft Legends, waarin het verhaal van de Overworld wordt beschreven die samensmelten om een ​​invasie af te weren door varkens te verwoesten. De game vereist dat de gebruiker de mobs van de Overworld verzamelt en hen helpt bij het afweren van de dreiging.

Er is aangekondigd dat de game op verschillende systemen zal verschijnen, waaronder de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Minecraft Legends

Onderzoek de mysteries

In dit gloednieuwe actiestrategiespel kun je het Minecraft-universum op een spannende nieuwe manier ervaren terwijl je het verhaal van Minecraft Legends leert en het gloednieuwe maar bekende universum verkent.

Veranderende wereld

Ontdek een verbluffende, maar toch vertrouwde en fascinerende omgeving die wemelt van gevarieerde dieren in het wild, weelderige biomen en overvloedige bronnen die je kunt gebruiken om je muren te versterken en de invasie van varkens af te weren.

Epische conflicten

Motiveer onvoorziene bondgenoten om zich te vormen en leid ze vervolgens in tactische gevechten om hun huis te verdedigen. Voordat hun onderwereld de bovenwereld verslindt, ga je de strijd aan met de zwijntjes!

PvP

Terwijl je je stad verdedigt en je bondgenoten naar de overwinning leidt tegen je vijanden, ga je spannende gevechten aan met je vrienden of bundel je je krachten met hen.