Minecraft update 1.20 komt in 2023

Minecraft update 1.20 komt in 2023

Mojang gaf de eerste details over Minecraft versie 1.20, de volgende grote update. Het zal ergens in het jaar 2023 uitkomen. Mojang zal de tijd tussen nu en wanneer de update uitkomt gebruiken om het vorm te geven en feedback te krijgen van de community.

We weten niet hoe de update heet, maar we weten wel waar het over gaat. Het is bedoeld om mensen te helpen zich uit te drukken door hoe ze eruitzien.

Wat we weten over de Minecraft 1.20-update:

– Er worden zeven nieuwe standaard skins toegevoegd. – Deze skins kunnen in het spel worden gebruikt, maar ze zullen ook worden getoond in toekomstige trailers, key art, enz. Spelers kunnen striplogs gebruiken om hangende borden te maken, wat nieuwe items zijn. Alle soorten hout kunnen worden gebruikt om deze blokken te maken, en ze kunnen in een van de drie toestanden zijn.

– Nieuwe houtset voor bamboe. – Deze houtset heeft een blok genaamd bamboemozaïek dat geen enkele andere houtset heeft. – Vlot is inbegrepen en je kunt het van bamboe maken.

– Gebeitelde boekenplanken worden als een nieuw blok aan het spel toegevoegd. Je kunt ze gebruiken om één tot zes boeken op te bergen.

De boekenplanken helpen Redstone omhoog te houden. Kamelen zullen aan het spel worden toegevoegd. Kamelen kunnen rennen, waardoor je ravijnen of rivieren kunt oversteken. Een kameel kan twee mensen tegelijk vasthouden.

In ieder geval op pc zal versie 1.20 over een paar dagen beschikbaar zijn als bèta-, snapshot- of preview-update.