Molochoir, een Kickstarter game komt

Molochoir, een Kickstarter game komt

Pupa Productions slaagde er niet zo lang geleden in fondsen te verwerven voor het Molochoir-project op Kickstarter. Door hun bijdragen hebben fans iets meer dan £ 25.000 opgehaald om het idee te realiseren. Bovendien was Nintendo Switch een van de doelplatforms en dit was opgenomen in de financieringsdoelstelling.

video
play-rounded-fill

Over Molochoir

De genres Metroidvania en survivalhorror worden beide gebruikt om Molochoir te karakteriseren in de officiële beschrijving van het spel. Het idee achter het spel is dat spelers zichzelf verplaatsen in de positie van een lid van een van ‘s werelds meest hulpeloze dieren. Het grootste deel van je tijd zal worden besteed aan “het herstellen van gezondheid met de proboscis en het riskeren van die gezondheid om een ​​reeks dodelijke zelfbeschadigende spreuken uit te spreken om de eldritch wezens die op je pad staan ​​neer te halen.”

Een melee-aanval is een van de manieren waarop spelers kunnen overleven in Molochoir. Spelers kunnen met name gebruik maken van een intrekbare messenzweep, die kleine hoeveelheden schade toebrengt aan tegenstanders en hen in staat stelt een klein beetje gezondheid terug te krijgen door hun levenskracht daarbij af te tappen. Om hiervan te profiteren, moet u zich echter zeer dicht bij een vijand bevinden. Bovendien werkt het niet als het monster waar je het tegen opneemt niet kan bloeden. U kunt ook gebruik maken van de bloedmagie die bekend staat als “Hemomantie”, maar dit kost u een gevarieerd deel van uw gezondheid.

Onthoud dat Molochoir niet voor iedereen geschikt zal zijn. Volgens Pupa Productions zal de game “enkele ongelooflijk angstaanjagende sequenties bevatten naast zeer omstreden onderwerpen.” Bovendien beweert het bedrijf dat de game “volledige naaktheid, brutaliteit en pure existentiële angst” zal hebben.