Monster Hunter Rise – 12 miljoen exemplaren verkocht

Monster Hunter Rise – 12 miljoen exemplaren verkocht

Monster Hunter Rise heeft wereldwijd al meer dan twaalf miljoen exemplaren verkocht, volgens een recente aankondiging van Capcom. Na de release van de razendsnelle videogame voor het doden van monsters voor Xbox Game Pass en PlayStation-consoles, werd de nieuwste ontwikkeling aangekondigd.

12 miljoen exemplaren

Fans zijn geprezen door het team van Capcom voor het spelen van de game, en er zullen in de toekomst nog veel meer van dit soort berichten komen. In het voorjaar van dit jaar verschijnt Monster Hunter Rise: Sunbreak op Xbox Series X|S en PlayStation 5, en op dinsdag 7 februari is de gratis titelupdate 4 voor Monster Hunter Rise: Sunbreak uitgebracht voor de Nintendo Switch en PC-versies van het spel.

Monster Hunter Rise heeft wereldwijd al meer dan 12 miljoen exemplaren verkocht, en we hadden deze prestatie niet kunnen bereiken zonder onze ongelooflijke gemeenschap van Hunters. Bedankt! We zijn jullie allemaal erg dankbaar voor jullie geweldige steun en enthousiasme; we weten dat Kamura bij jou in goede handen is. #MHRise

Over Monster Hunter Rise

Ben je bereid om de volgende stap te zetten?

De langlopende en zeer gerenommeerde actie-RPG-franchise is terug op de Nintendo SwitchTM!

Om de grootste jager te worden in dit spel, dat zich afspeelt in het gebied met ninjathema van Kamura Village, moet je prachtige ecosystemen verkennen en dodelijke dieren bestrijden. Het is vijftig jaar geleden dat de laatste ramp het gebied trof, maar een gruwelijk nieuw beest heeft zojuist zijn opwachting gemaakt en vormt het risico om de regio terug te brengen naar zijn eerdere staat van anarchie.

Je kunt prijzen verzamelen die kunnen worden gebruikt om een ​​breed scala aan verschillende wapens en bepantsering te bouwen door alleen of met een groep vrienden te jagen. Monster Hunter staat bekend om zijn intense gevechten en de ontwikkelaars van de game hebben aangekondigd dat gloednieuwe gameplay-mechanismen, zoals de hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondenmaatje ‘Palamute’, spannende nieuwe dimensies aan deze gevechten zullen toevoegen.

p>

Op de Nintendo Switch ben je altijd voorbereid op je volgende jacht, waar je ook bent of wat je ook doet: thuis, onderweg, online of offline.

Kenmerken

Met de terugkeer van coöperatief gamen voor vier spelers in volle kracht!

Baan je een weg met behulp van de Wirebug! – Als je de Wirebug loslaat en in een willekeurige richting beweegt, zal hij een bijzonder robuust soort zijde gebruiken om je op zijn pad te slepen. Hierdoor kun je niet alleen met hoge snelheden door ruig en steil terrein reizen, maar kun je ook aanvallen combineren met je wapens om unieke combinaties te creëren! Verken open gebieden door met je Wirebug door de omgeving te navigeren en door barrières te navigeren.

Nieuwe wezens met hun eigen afzonderlijke ecosystemen:

Magnamalo, de primaire antagonist van MONSTER HUNTER RISE, is een angstaanjagende Fanged Wyvern die zijn slachtoffers achtervolgt met niet aflatende wraak. Magnamalo is de belangrijkste tegenstander van het spel.

Wanneer de enorme Bird Wyvern, bekend als Aknosom, op één poot staat, wekt zijn ongebruikelijke kraag de indruk dat hij een monsterlijke parasol vasthoudt. Hij is erg beschermend over zijn territorium, en wanneer hij een indringer ziet, zal hij zijn vleugels uitstrekken en de top op zijn kop openen, die lijkt op een paar ogen, om een ​​dreigend uiterlijk te creëren.

Een Bird Wyvern, bekend als een Grote Izuchi, heeft een staart die zich heeft ontwikkeld tot de vorm van een zeis, die hij gebruikt om de wezens waarop hij jaagt te slaan. Grote Izuchi reizen vaak door hun regio in roedels samen met kleinere Izuchi, waarbij de twee Izuchi die als de gevaarlijkste worden beschouwd, altijd dicht achter hun leider aanlopen. Zodra ze hun doelwit hebben gevonden, lanceren ze onmiddellijk een spervuur ​​van gecombineerde aanvallen.

Tetranadon is de naam van een amfibie die kan worden geïdentificeerd aan de hand van zijn enorme en ronde lichaam. Hij heeft een ongelooflijk vraatzuchtige eetlust en zal alles wat beweegt, zelfs grind, in zijn geheel opeten. Nadat hij klaar is met eten, zal zijn maag groter worden, waardoor hij langzamer zal bewegen, maar het zal er ook voor zorgen dat zijn aanvallen zwaarder en veel verwoestender worden.

Naast de introductie van gloednieuwe monsters, zal de game ook de terugkeer zien van een aanzienlijk aantal eerder vertoonde wezens die erg populair waren bij spelers.

Een ander soort metgezel!

De betrouwbare nieuwe vriend die bekend staat als de “Palamute” maakt zijn debuut in dit spel. Het helpt je niet alleen bij het ondersteunen van aanvallen, maar het stelt je ook in staat om op zijn rug te rijden!

Nieuwe Hunter Base Kamura Settlement is een pittoresk dorpje dat bekend staat om het Tatara Steel dat daar wordt geproduceerd. Je zult een grote verscheidenheid aan kleurrijke persoonlijkheden tegenkomen, naast de voorzieningen die een jager nodig heeft, zoals de smederij en andere faciliteiten.

Nieuwe landinstelling:

Schrijnruïnes – Dit heiligdom was ooit een locatie waar mensen baden om bescherming; sindsdien is het echter in verval geraakt en wordt het nu zowel overdag als ‘s nachts achtervolgd door het gebrul van monsters. Desondanks blijft het een mystieke sfeer uitstralen terwijl het zijn geheiligde karakter behoudt.