Monster Hunter Rise – Demo wordt na juni verwijderd uit Eshop

Monster Hunter Rise – Demo wordt na juni verwijderd uit Eshop

Monster Hunter Rise op Nintendo Switch kwam met een gratis demo van Capcom waarmee spelers een aantal tutorials en uitdagende missies konden uitproberen voordat de game officieel werd uitgebracht.

Geen basisdemo meer

Nu, een jaar nadat het uitkwam, heeft Capcom gezegd dat de Monster Hunter Rise-demo na 30 juni / 1 juli 2022 uit de eshop zal worden gehaald. Hoewel ze niet hebben gezegd waarom, is het waarschijnlijk om verwarring te voorkomen met de Monster Hunter Rise Sunbreak-demo, die vergelijkbaar is, maar monsters uit de uitbreiding gebruikt:

Als een speler de Monster Hunter Rise-demo wil uitproberen, wil hij dat misschien voor de deadline doen.

Over Monster Hunter Rise

Met Monster Hunter Rise voor Nintendo Switch kun je jagen waar en wanneer je maar wilt. In deze enorme actie-RPG kun je vrij uitgestrekte landschappen verkennen die zijn gebaseerd op het oude Japan, gevaarlijke wilde monsters alleen of met vrienden doden en je buit gebruiken om krachtige wapens en bepantsering te maken.

De terugkeer van een verschrikkelijke gebeurtenis die chaos zou kunnen veroorzaken in Kamura Village wordt gesignaleerd door de waarneming van een eng monster uit de legende. Met de hulp van de dorpsoudste en de mensen die daar wonen, moet je beter worden in jagen en dit vredige dorp beschermen tegen monsters.

Een geplande update op 30 juni 2022 voegt ondersteuning toe voor Koreaans, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees.

Ad