Monster Hunter Rise – Op twee na beste retaillancering in Japan

Monster Hunter Rise – Op twee na beste retaillancering in Japan

Famitsu onthulde dat de nieuwste inzending van Capcom in de Monster Hunter-serie Monster Hunter Rise de op twee na beste retaillancering voor Nintendo Switch in Japan heeft gehad.

Monster Hunter Rise staat net achter Nintendo’s eigen zware slagmannen Animal Crossing: New Horizons en Pokemon Sword en Pokemon Shield in Japan. Wat best gek is als je erover nadenkt en ook verder nadenkt over zaken als Super Mario Odyssey en Breath of the Wild.

Capcom heeft zelf onlangs aangekondigd dat Monster Hunter Rise wereldwijd vijf miljoen exemplaren heeft verzonden. En dat is na een lancering van 26 maart. Het is niet te zeggen waar het heen gaat.

Over Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise speelt zich af in het door ninja’s geïnspireerde land Kamura Village, verken weelderige ecosystemen en vecht tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden. Het is een halve eeuw geleden dat de laatste ramp toesloeg, maar een angstaanjagend nieuw monster heeft zijn kop opgestoken en dreigt het land opnieuw in chaos te storten.

Jaag alleen of in een feest met vrienden om beloningen te verdienen die je kunt gebruiken om een ​​grote verscheidenheid aan wapens en bepantsering te maken. Gloednieuwe gameplay-systemen zoals de hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondgenoot ‘Palamute’ voegen spannende nieuwe lagen toe aan de toch al robuuste gevechten waar Monster Hunter om bekend staat.