Monster Hunter Rise: Sunbreak – 10 Mei samenvatting

Monster Hunter Rise: Sunbreak – 10 Mei samenvatting

Tijdens het Monster Hunter Digital Event gaven serieproducent Ryozo Tsujimoto en regisseur Yoshitake Suzuki fans de meest gedetailleerde kijk op Monster Hunter Rise: Sunbreak tot nu toe, compleet met een nieuwe trailer boordevol actie en gamedetails. Er werden drie nieuwe monsters getoond, evenals de nieuwe Switch Skill Swap-vaardigheid, nieuwe Follower Quests en meer informatie over het vlaggenschip Elder Dragon Malzeno. Ten slotte presenteerden ze een prachtige nieuwe Monster Hunter Rise: Sunbreak Nintendo Switch Pro Controller met Malzeno, die met de grote uitbreiding op 30 juni 2022 voor Nintendo Switch wordt uitgebracht.

video

Monster Hunter Rise: Sunbreak de diepte in

The Flying Wyvern Seregios, ook wel bekend als de ‘duizendkantige draak’, maakt een zegevierende comeback in Monster Hunter Rise: Sunbreak. Deze woeste territoriale krijger staat bekend om zijn hoogvliegende bewegingen en vlijmscherpe Bladescales die zijn lichaam bedekken. Jagers die overrompeld worden wanneer Seregios zijn schubben verliest, lopen het risico de “bleed” -status te krijgen, dus houd hun wapens scherp en hun verstand scherper. Naast terugkerende monsters met nieuwe krachten en gedrag wanneer ze verschijnen in Master Rank-taken, bevat de uitbreiding twee nieuwe ondersoorten voor monsters die debuteerden in Monster Hunter Rise. De Aurora Somnacanth, die net is geïntroduceerd, stoot een voortdurende koude mist uit die iedereen die te dichtbij komt dreigt te bevriezen.

Door deze aanpassing kan het door ijs glijden en een prooi raken terwijl het een sterke ijsademhaling uitademt. Magma Almudron daarentegen houdt van de grote hitte van de Lava Caverns en gebruikt gesmolten steen om potentiële jagers te overmeesteren.

Hoewel elk van deze wezens jagers op de knieën kan krijgen, heeft de oudere draak Malzeno de macht om hele koninkrijken neer te storten. Malzeno leidt een vreemde zwerm parasitaire wezens die de energie van hun prooi grijpen en vervolgens consumeren. Wanneer hij direct betrokken is bij de strijd, slaat de Oudere Draak toe met de gratie en woede van zijn inspiratie, de vampier. Zodra het zijn doelwit met de “bloedziekte”-staat heeft besmet, gaan de twee de strijd aan om te zien wie hun levensenergie het snelst kan uitputten. Als de jager faalt, verandert Malzeno in een nog angstaanjagender vorm om de resterende tegenstanders te verwoesten.

Om deze rampzalige krachten het hoofd te bieden, moeten jagers die aankomen in Elgado Outpost nieuwe vechtstrategieën ontwikkelen. Hoewel het dorp Kamura bekend staat om zijn unieke Wirebug-methoden, zoals Silkbind Attacks en Wyvern Riding, zullen jagers die naar het Koninkrijk worden gestuurd, nieuwe Switch Skills verwerven en toegang krijgen tot de nieuwe Switch Skill Swap-vaardigheid. Met Switch Skill Swap kunnen jagers Switch Skills toewijzen aan twee verschillende uitrustingen die tijdens een jacht kunnen worden geschakeld.

Met de grotere vrijheid om te selecteren welke talenten ideaal zijn voor een bepaald scenario, kan een ervaren jager praktisch elke uitdaging aan. Jagers die worden aangevallen terwijl ze een Switch Skill Swap uitvoeren, kunnen gevaar ontwijken door een Swap Evade in een van beide richtingen uit te voeren, of herpositioneren voor een voortdurende aanval. Jagers die meer willen weten over de nieuwe Switch Skills die naar elk van de 14 wapentypes komen, kunnen dat doen door vanaf 16 mei de officiële sociale kanalen van Monster Hunter te bezoeken en een reeks korte films over elk wapen te bekijken.

Monster Hunter Rise: Sunbreak voegt ook nieuwe methoden toe waarmee spelers in contact kunnen komen met de innemende personages van de game via nieuwe Follower Quests. Spelers kunnen missies accepteren en vervullen naast hun favoriete verhaalpersonages in deze singleplayer-jachten. Elke volger heeft zijn eigen expertise en zal zelfs spelers helpen hun gezondheid te herstellen, vallen te zetten en zelfs monsters te berijden om het tij van de strijd te veranderen. Leden van Elgado Outpost, zoals Fiorayne, Luchika, Jae, Admiral Galleus en Master Arlow, evenals leden van Kamura Village, zoals Hinoa en Minoto, zullen beschikbaar zijn als volgers. Terwijl ze door het verhaal gaan, kunnen spelers volgers krijgen en speciale prijzen ontvangen voor het voltooien van volgmissies.

video

Over Monster Hunter Rise: Sunbreak

Monster Hunter Rise: Sunbreak is de angstaanjagende nieuwe toevoeging voor Monster Hunter Rise, de veelgeprezen en bestverkochte Monster Hunter-game die in maart 2021 op de Nintendo Switch debuteerde. De uitbreiding heeft een geheel nieuw plot, nieuwe wezens, nieuwe gevechtsuitbreidingen, de moeilijkheidsgraad Master Rank en meer. Wanneer Monster Hunter Rise: Sunbreak op 30 juni 2022 debuteert op Nintendo Switch, kunnen spelers met opgeslagen gegevens voor Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin het gelaagde Navirou-pantser voor hun palicoes verdienen.

Ad