Monster Hunter Rise: Sunbreak – 2022 en begin 2023 roadmap

Monster Hunter Rise: Sunbreak – 2022 en begin 2023 roadmap

Capcom heeft gedeeld wat het dit jaar en begin volgend jaar gepland heeft voor Monster Hunter Rise: Sunbreak.

De eerste grote update komt in augustus. Het voegt meer monsters toe om op te jagen, zoals Seething Bazelgeuse en Lucent Nargacuga, en een nieuwe plek, de Forlorn Arena, waar je tegen ze kunt vechten. Er komt nog een grote update in de herfst en een in de winter.

Er zullen ook kleinere updates zijn om bugs op te lossen en de kwaliteit van leven te verbeteren. De Nintendo Switch eShop heeft nu Monster Hunter Rise: Sunbreak te koop.

Over Monster Hunter Rise – Sunbreak

Met deze enorme uitbreiding, die nieuwe monsters, plaatsen en meer toevoegt aan Monster Hunter Rise, wordt de wereld groter en gedetailleerder.

Een nieuw avontuur in een ver land. Sinds de gebeurtenissen van Monster Hunter Rise, sta je bekend als de ‘Fierce Flame of Kamura’. Nu moet je uitvaren om erachter te komen wat een verschrikkelijke bedreiging vormt voor een koninkrijk aan de andere kant van de zee.

Nieuwe vijanden komen en oude komen terug.

Als je bij Elgado Outpost aankomt, kom je erachter dat Malzeno, Lunagaron en Garangolm, die de lokale bevolking ‘de Drie Heren’ noemt, achter de vreemde dingen zitten die in dit koninkrijk gebeuren. Naast deze nieuwe vijanden, zul je ook moeten vechten tegen oude vijanden uit de serie die niet in Monster Hunter Rise zaten.

Diepere gameplay

Je vertrouwde Wirebug is terug en nuttiger dan ooit. Dit komt omdat alle 14 soorten wapens nu nieuwe vaardigheden hebben die de jachtactie meer flexibiliteit en diepte geven.

Een groep interessante mensen

Je kunt met veel verschillende mensen praten in je nieuwe uitvalsbasis, en elk van hen heeft zijn eigen charmante persoonlijkheid. Soms hebben ze hulp nodig van je jager, en soms zullen ze je helpen.

Opmerking: om deze uitbreiding te spelen, moet je Monster Hunter Rise al hebben. Wanneer je de 7-sterren Hub-quest “Serpent Goddess of Thunder” hebt voltooid, kun je naar de Sunbreak-inhoud gaan. Als je deze content koopt terwijl de game al actief is, moet je de game opnieuw starten om erbij te komen.