Monster Hunter Rise: Sunbreak Expansion – 5 miljoen qua sales

Monster Hunter Rise: Sunbreak Expansion – 5 miljoen qua sales

In de nasleep van de release van de Sunbreak-uitbreiding van Monster Hunter Rise, heeft Capcom wat nieuwe informatie over de verkoop van de game verstrekt.

Sinds de release een week geleden heeft de Sunbreak-uitbreiding in totaal meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht via zowel fysieke als digitale kanalen op Switch en pc, zoals gemeld in een persverklaring en op Twitter. Bovendien lijkt het erop dat de lancering van de uitbreiding er ook toe heeft bijgedragen dat de game als geheel de mijlpaal van 10 miljoen verkochte exemplaren heeft bereikt.

Als blijk van waardering voor het bereiken van deze mijlpaal heeft Capcom besloten om op 7 juli twee gratis itempakketten bij de game uit te delen; het is momenteel echter niet bekend wat de inhoud van deze itempakketten zal zijn.

Over Monster Hunter Rise

Ben je bereid om de volgende stap te zetten?

Deze gigantische update, die nieuwe monsters, nieuwe locaties en een verscheidenheid aan andere inhoudstoevoegingen bevat, maakt de wereld van Monster Hunter Rise veel groter en gedetailleerder.

Na de gebeurtenissen van Monster Hunter Rise is het absoluut noodzakelijk dat je het schip verlaat om de oorsprong van een ernstig gevaar te onderzoeken dat een koninkrijk aan de overkant van de oceaan is overkomen. Als de jager die Kamura van een zekere ondergang redde, ben je nu verplicht om je een weg te banen naar de afgelegen regio’s van Elgado, een buitenpost dicht bij een koninkrijk dat wordt aangevallen door een snode nieuwe tegenstander: de bejaarde draak Malzeno.

Kenmerken:

  • Verbeterde jachtactie: elke jacht heeft nu aanzienlijk meer intriges dankzij de toevoeging van nieuwe krachten en endemisch leven.
  • In deze update neem je het op tegen alle nieuwe, moeilijkere wezens.
  • Wapens: met deze 14 verschillende soorten wapens kun je je jacht naar een geheel nieuw niveau tillen!
  • Met Follower Collab Quests kun je op avontuur gaan met een aantal andere speelbare personages.
  • Nieuwe jachtgebieden – Het is tijd om een ​​aantal gloednieuwe jachtgebieden te verkennen!
  • Elgado, de nieuwe uitvalsbasis, is een geweldige plek om nieuwe vrienden en bondgenoten te maken.