Monster Hunter Rise Sunbreak – Geen dorpsmissies, verschillende updates na lancering

Monster Hunter Rise Sunbreak – Geen dorpsmissies, verschillende updates na lancering

Capcom heeft nieuwe informatie bekendgemaakt over Monster Hunter Rise Sunbreak, die binnenkort voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Alleen Master Rank-missies

Om te beginnen is onthuld dat de Sunbreak-uitbreiding geen dorpsmissies zal bevatten, alleen Master Rank-missies. Deze informatie komt uit een Famitsu-interview met directeur Yoshitake Suzuki. Suzuki zei in dit interview dat Master Rank Quests op dezelfde manier zouden werken als Hub Quests in het originele spel, en alleen of met andere spelers kunnen worden gedaan. Hij ging ook uitgebreid in op de Follower Quests die in Sunbreak te zien zullen zijn, die een vervanging lijken te zijn voor Village Quests, waardoor solospelers de DLC kunnen ervaren.

Multiplayer

Een van de aantrekkelijkste aspecten van Monster Hunter is de multiplayer-modus. We hebben echter fans die de voorkeur geven aan games voor één speler, dus hebben we Rampage Quests toegevoegd in Monster Hunter Rise, waardoor NPC’s van Kamura Village het personage van de speler konden helpen. We redeneerden dat het voor een boeiendere ervaring zou zorgen als gamers op jacht zouden kunnen gaan met verschillende persona’s. Om deze redenen hebben we ervoor gekozen om volgmissies te maken.

Updates na de lancering

Sunbreak krijgt na de lancering meerdere titelupgrades, evenals evenementmissies, vergelijkbaar met de originele game, volgens producer Ryozo Tsujimoto in een apart interview met Dengeki. Hoewel hij geen commentaar kon geven op het aantal nieuwe monsters dat zou worden opgenomen, suggereerde hij wel dat Sunbreak een redelijk aantal updates zal krijgen, met de vermelding:

Het hangt af van wie je vraagt ​​wat “lang” inhoudt, maar ik zal zeggen dat we “meerdere upgrades gaan uitvoeren”.

Het interview gaat ook dieper in op de oorsprong van een handvol van de nieuwe monsters van de DLC, inclusief het verifiëren van de lang gekoesterde overtuiging dat Malzeno, Lunagaron en Garangolm zijn geïnspireerd door respectievelijk de Vampire, Werewolf en Frankenstein. Met dit in gedachten zullen alle nieuwe monsters hoogstwaarschijnlijk gebaseerd zijn op de westerse of Europese mythologie, in tegenstelling tot het oorspronkelijke spel, dat grotendeels werd geïnspireerd door de Japanse mythe.

Ad