Monster Hunter Rise: Sunbreak – Gratis titelupdate gedetailleerd

Monster Hunter Rise: Sunbreak – Gratis titelupdate gedetailleerd

Enkele nieuwe feiten voor Monster Hunter Rise: Sunbreak werden onthuld tijdens Capcom’s evenement in juni 2022.

De presentatie onthulde een aantal nieuwe en terugkerende monsters en ondersoorten die in de uitbreiding zullen verschijnen. Er werd ook gezegd dat het een gratis proefversie zou krijgen op 14 juni 2022, waar spelers educatieve missies kunnen spelen en een nog moeilijkere versie van Sunbreak’s kenmerkende monster Malzeno zullen tegenkomen. Ten slotte werden de eerste gratis titelupdates voor de game onthuld, waarvan de eerste in augustus 2022 arriveerde en meer tot 2023.

Monster Hunter Rise – Sunbreak – Details

De nieuwe trailer

Ryozo Tsujimoto, producent van de Monster Hunter-serie, trapte Capcom Showcase 2022 af met een spannende nieuwe teaser voor Monster Hunter Rise: Sunbreak. De video bevatte een wederopstanding van de Jungle-regio uit de tweede generatie Monster Hunter-games, de terugkeer van Espinas the Thorn Wyvern uit Monster Hunter Frontier en de uitzinnige benadering van Gore Magala, het belangrijkste beest van Monster Hunter 4 Ultimate.

video
play-rounded-fill

Gratis demo

Hunters kunnen morgen, 14 juni 2022, al een voorproefje van de actie krijgen, wanneer net na 19.00 uur een gratis demo voor Monster Hunter Rise: Sunbreak beschikbaar komt voor Switch en Steam. PDT. Digitale pre-orders op beide platforms zijn nu beschikbaar, en ze worden geleverd met een gratis Palamute en Palico gelaagde pantserset.

video
play-rounded-fill

Titel updates

Jagers die op zoek zijn naar de volgende inhoudsupdate na de debuutdatum van 30 juni 2022, kunnen uitkijken naar Lucent Nargacuga the Moon Swift Wyvern in augustus met de beroemde Forlorn Arena. Meer materiaal voor Monster Hunter Rise: Sunbreak staat gepland voor de herfst, winter en volgend jaar.