Monster Hunter Rise: Sunbreak heeft nu een demo

Monster Hunter Rise: Sunbreak heeft nu een demo

Op 14 juni 2022 publiceerde Capcom een ​​Monster Hunter Rise: Sunbreak-demo.

Demotijd

In de demo kunnen spelers de “Jungle”-omgeving verkennen en tegen Astalos vechten. Het bevat ook een nieuw “Switch Skill Swap”-mechanisme en nieuwe “Skillbind Attacks”. Voor beginnende spelers zijn er enkele inleidende taken die fundamentele concepten en technieken uitleggen. Bovendien wordt voor doorgewinterde jagers een “geavanceerde” zoektocht aangeboden waarin ze een moeilijkere vorm van Malzeno, het vlaggenschip van Sunbreak, kunnen aannemen.

De demo ondersteunt maximaal vier spelers in de multiplayer-modus. Bovendien is er geen limiet aan het aantal keren dat u taken mag proberen.

Naast de demo heeft Capcom een ​​nieuwe trailer onthuld voor Monster Hunter Rise: Sunbreak.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Rise: Sunbreak

Het Jungle-gedeelte uit de tweede generatie van Monster Hunter-games doet mee aan de zoektocht! Je kunt nu over het pittoreske zandstrand van de regio helemaal naar de dikke en diepe jungle gaan die moeilijke monsters huisvesten in Sunbreak.

Spannende jachtpartijen wachten op je in de Jungle, met doorgewinterde wezens en nieuwkomers. Als het om monsters gaat…

We hebben al een paar wezens geïntroduceerd in Monster Hunter Rise: Sunbreak, maar er komt nog veel meer. Laten we beginnen met een langverwachte (en zeer opgewonden) favoriet bij de fans.

Gore Magala, het belangrijkste monster uit Monster Hunter 4 Ultimate, is gearriveerd! Velen van jullie doorgewinterde jagers hebben gesmeekt om de terugkeer van Gore Magala, dus hopelijk heeft deze verrassing je op het puntje van je stoel gezet. Deze angstaanjagende blinde wyvern met zes ledematen brengt zijn handelsmerk Frenzy Virus in de strijd, dat zich onderscheidt door de zwarte en paarse mist die het uitstraalt.

The Thorn Wyvern, Espinas, maakt een triomfantelijke comeback in de serie. Omdat Espinas alleen debuteerde in Monster Hunter Frontier, is dit misschien je eerste kennismaking ermee. Zijn giftige roze hoorn aan de voorkant van zijn kop is een grote bedreiging. En alsof dat nog niet genoeg was, heeft Espinas de mogelijkheid om dodelijke giftige vuurballen te lanceren. Dit monster lijkt op het eerste gezicht misschien gevaarlijk, maar het geniet ervan om een ​​schoonheidsslaapje te houden en op snooze te drukken – een paar aanvallen opvangen voordat het uiteindelijk wakker wordt.

Is het een soort grotdemon? Nee! Shogun Ceanataur is niet het enige schild dat in Monster Hunter Rise: Sunbreak verschijnt. We boden een korte glimp van de terugkerende Daimyo Hermitaur. Als het zijn enorme klauwen gebruikt om een ​​sterk schild te bouwen, zullen je slagen ondoeltreffend zijn. Die klauwen zijn niet alleen voor bescherming; ze hebben het potentieel om een ​​jager uit elkaar te scheuren! Concentreer je bij deze en concentreer je op je jachttactieken…

Jagers met scherpe ogen hadden de ontdekking van een nieuwe Rakna-Kadaki-ondersoort kunnen vermoeden. We zijn verheugd om eindelijk de details te onthullen. Maak kennis met de Pyre Rakna-Kadaki, een vurige ondersoort met met vlammen doordrenkte zijden draden en, natuurlijk, oververhitte Rachnoid.

Monster Hunter Rise: Sunbreak zal op 30 juni 2022 beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch.

Ad