Monster Hunter Rise: Sunbreak – Lunagaron gameplay

Monster Hunter Rise: Sunbreak – Lunagaron gameplay

Capcom heeft een nieuwe gameplayvideo onthuld waarin het RnD-team vecht tegen een van de nieuwe monsters die in de uitbreiding, Lunagaron, zullen verschijnen, voorafgaand aan de release van Monster Hunter Rise’s Sunbreak-uitbreiding op 30 juni. De clip toont de aanvallen van het monster als evenals de Charge Blade en Heavy Bowgun-wapens in actie.

Monster Hunter Rise – Sunbreak-uitbreiding

Het universum van Monster Hunter Rise wordt groter en dieper met deze gigantische toevoeging, met onder meer nieuwe monsters, nieuwe locaties en meer!

Een nieuw avontuur in een verre wereld Als de “Fierce Flame of Kamura” na de gebeurtenissen van Monster Hunter Rise, moet je op zoek gaan naar de bron van een vreselijke dreiging die een koninkrijk boven de zee bedreigt!

Nieuwe tegenstanders zijn gearriveerd en oude zijn teruggekeerd.

Als je bij Elgado Outpost aankomt, kom je erachter dat de vreemde gebeurtenissen die het land bedreigen, worden veroorzaakt door Malzeno, Lunagaron en Garangolm – angstaanjagende wezens die plaatselijk bekend staan ​​als de Three Lords. Naast deze nieuwe tegenstanders, vecht je tegen bekende vijanden terwijl seriewezens die je niet hebt gezien in Monster Hunter Rise terugkeren!

Verbeterde gameplay

Je geliefde Wirebug is terug en beter dan ooit, met nieuwe vaardigheden voor alle 14 wapentypes die een nieuwe mate van veelzijdigheid en complexiteit geven aan de jachtactie.

Een gevarieerde verzameling personages

Je nieuwe operatiecentrum is de thuisbasis van een breed scala aan bewoners, elk met hun eigen innemende persoonlijkheid. Soms hebben ze de hulp van je jager nodig, en soms zijn zij degenen die je helpen!

Monster Hunter Rise: Sunbreak wordt op 30 juni uitgebracht.

Ad