Moon – Fysieke release via Amazon Japan

Moon – Fysieke release via Amazon Japan

Amazon Japan is begonnen met het accepteren van pre-orders voor de fysieke release van Onion Games ‘Moon voor Nintendo Switch. De fysieke release wordt exclusief verkocht als de Moon Premium Edition.

Terwijl er wordt gewerkt aan de vertaling om de maan voor het eerst naar het westen te brengen, is de game al enige tijd in Japan uitgekomen.

Moon Premium Edition

Het bevat een kopie van het spel: in deze echt grote Moon Premium Edition-doos.

Samen met Theatre Guide Cards genaamd Imaginary Moonscape, Moon Voice Theatre CD “The Child of Happiness” en Moon Developer Notes “moon note – Back Stage ’97 -“.

De Moon Premium Edition wordt op 15 oktober 2020 in Japan uitgebracht. Bestel je vooraf via Amazon Japan (kijk op de productpagina voor internationale verzendbeschikbaarheid).

Over maan

De legendarische anti-RPG “maan” die 22 jaar geleden op volle maan werd uitgebracht, verscheen onder toezicht en voltooide de transplantatie door de oorspronkelijke versie van het personeel! Heb je je ooit afgevraagd bij het spelen van RPG? ‘Waarom openen helden hun kisten om voorwerpen uit de huizen van mensen te stelen?’

“Waarom doden helden alle monsters ter wereld?”

Een vreemde gebeurtenis in de RPG-wereld die iedereen voelt. In dit spel kun je vanuit een nieuw perspectief genieten van de vertrouwde RPG-wereld. [Verhaal] Op een avond wordt een jongen op een dag de tv ingezogen wanneer de maan schijnt. De jongen viel in een bepaalde spelwereld, “Moon World”. De jongen ging op reis om ‘liefde’ te vinden om het verloren maanlicht terug te winnen. In deze wereld liepen er helden rond om onschuldige dieren te doden om ervaring op te doen.

De jongen redt de door de held vermoorde dierenziel terwijl hij ‘liefde’ van over de hele wereld verzamelt en laat groeien. Ja, dit spel wordt niet opgevoerd door strijd, maar door ‘liefde’. De bewoners van deze wereld die we onderweg tegenkomen zijn allemaal prettige mensen met zowel gewoontes als gewoontes. Observeer het leven en de levensstijl van mensen die veranderen afhankelijk van de dag van de week en de tijd, en ontdek de ‘geheime liefde’ die ze verbergen.

“Gebruik nu je kracht om de deur te openen.”