Mortal Kombat 11 – 12 miljoen+ exemplaren verkocht, serie verkocht 73 miljoen+ exemplaren

Mortal Kombat 11 – 12 miljoen+ exemplaren verkocht, serie verkocht 73 miljoen+ exemplaren

Ed Boon, de maker achter de Mortal Kombat-serie, tweette dat de Mortal Kombat-serie sinds het begin meer dan 73 miljoen consolegames heeft verkocht.

In 1992 werd de serie voor het eerst uitgebracht op de Super Nintendo en SEGA Mega Drive. De nieuwste game in de serie Mortal Kombat 11, die beschikbaar is op tal van platforms, heeft al een indrukwekkende 12 miljoen exemplaren verschoven.

Ed Boon, creatief directeur bij NetherRealm Studios en mede-maker van Mortal Kombat

When Mortal Kombat launched nearly 30 years ago, I never dreamed it would grow into the franchise it is today with more than 73 million games sold.  We have some of the most passionate fans in the world and we appreciate the support they have shown us over the years.

Over Mortal Kombat 11

GET OVER HERE!

Mortal Kombat is terug en beter dan ooit in de volgende evolutie van de iconische franchise. De geheel nieuwe Custom Character Variations geven je ongekende controle om de vechters aan te passen en ze je eigen te maken. De nieuwe grafische engine die elk verbluffend, oogverblindend moment laat zien, brengt je zo dicht bij het gevecht dat je het kunt voelen.

En met een selectie van nieuwe en terugkerende Klassic Fighters, zet Mortal Kombats beste filmische verhaalmodus de epische saga voort die al meer dan 25 jaar in de maak is.