Mortal Kombat 11 Director teased een Nightwolf reveal

Mortal Kombat 11 Director teased een Nightwolf reveal

Ed Boon, de directeur van Mortal Kombat 11 heeft gepost wat een tease zou kunnen zijn voor de volgende bevestigde DLC-vechter voor Mortal Kombat 11.

Een paar weken geleden bracht Netherrealm een nieuwe DLC-trailer uit voor het eerste Kombat-pakket van Mortal Kombat 11. Ze onthulden dat het in totaal vijf karakters zou bevatten, drie daarvan waren Nightwolf, Sindel en Spawn.

video
play-rounded-fill

Hoewel het aanvankelijk onduidelijk was welke van deze benoemde personages de schijnwerpers zouden krijgen. Het gedeelde beeld is van de bekende tomahawk van Nightwolf, schijnbaar suggererend dat hij het volgende personage zal zijn dat zijn debuut maakt na Shang Tsung.

Over Nightwolf

Nightwolf is een Matoka-krijger die, hoewel geïntroduceerd als een historicus en een sjamaan, niet in het verleden leeft. Hij is een trotse en felle strijder die toegewijd is aan de zaak van het goede en hij heeft via visioenen contact met Raiden. Als zodanig put hij uit zowel interne als externe spirituele energie om zijn macht te versterken.

Oorspronkelijk was zijn stam Lakota-Sioux (vandaar dat hij naar Raiden verwijst met ‘Haokah’), maar dit werd later verrekend in Mortal Kombat 11. Hij is nu lid van een fictieve stam genaamd de Matoka.

Hopelijk hoeven we niet te lang te wachten voordat Nightwolf zijn officiële gameplay-trailer en overzicht ontvangt.

Ad