Mortal Kombat 11 uitgesteld tot 10 Mei

Mortal Kombat 11 uitgesteld tot 10 Mei

Wat teleurstellend nieuws voor degenen onder jullie die wachten om Mortal Kombat 11 te spelen op Nintendo Switch lijkt het. Verschillende Europese detailhandelaren hebben de releasedatum van de Nintendo Switch-versie bijgewerkt tot 10 mei 2019.

Uitgesteld

Winkeliers die de datum hebben gewijzigd zijn Amazon UK en de officiële Warner Bros.-winkel. Op het moment van schrijven heeft Warner Bros. Entertainment niet officieel aangekondigd dat de game is uitgesteld.

Ondertussen bieden andere retailers in Noord-Amerika en de officiële Nintendo-website nog steeds een releasedatum van 23 april 2019. Het zal niet lang duren voordat we een officiële aankondiging voor de vertraging horen.

Beter uit te stellen

Hoewel het een nadeel lijkt, zien we liever een goed werkende conversie op de Nintendo Switch dan een half afzijnde / gehaaste versie. Die alleen maar wordt uitgebracht om een ​​deadline te halen. Ik denk niet dat we iemand moeten herinneren aan de totale ellende die WWE 2K18 was en is, toch? En we willen gewoon niet dat de eerste Mortal Kombat die een hoofdconsole van Nintendo bezoekt in … 13 jaar een teleurstelling zal vormen

Dus ons advies, al wordt het een beetje wordt vertraagd, klaagt niet te veel. Het belangrijkste is dat het inderdaad naar de Nintendo Switch komt.

Ad