N64 Switch Online – Versie 2.9.0 lost problemen Yoshi’s Story boss fight op

N64 Switch Online – Versie 2.9.0 lost problemen Yoshi’s Story boss fight op

De Nintendo 64-emulatorsoftware voor Nintendo Switch Online is door Nintendo achter de schermen ontwikkeld, wat heeft geresulteerd in een versiesprong naar 2.9.0. De strijd tegen het Inviso-monster in het sympathieke Yoshi’s Story lijkt te zijn gecorrigeerd met de nieuwste versie. Als spelers in het verleden het baasgevecht ontmoetten, zorgde de doorschijnende aard van de bazen ervoor dat de items op de achtergrond aan het zicht werden onttrokken. Dit is nu opgelost. Het is bemoedigend om te horen dat Nintendo altijd bezig is met het verbeteren van de oude software die op hun systemen wordt nagebootst.

Tegelijk met de release van GoldenEye 007 is het programma voor de Nintendo 64 geüpdatet naar versie 2.9.0.

N64 in Nintendo Switch Online

Toegang tot verschillende Nintendo 64-games en meer is beschikbaar voor gebruikers van Nintendo Switch Online die ook het Expansion Pack-abonnement hebben.

Veel plezier alsof het 1996 is!

Je kunt je vrienden uitdagen voor een online race in Mario Kart 64, je scherm delen en een vriend meenemen op reis in Star Fox 64, en The Legend of Zelda: Ocarina of Time pauzeren op elk moment van de actie. Speel enkele van de beste klassieke games op de Nintendo 64, en er komen binnenkort meer titels aan.

Verbeter je status met een abonnement op Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Krijg toegang tot een verzameling klassieke games voor de SEGA Genesis- en Nintendo 64-titels, waaronder games met onlangs toegevoegde ondersteuning voor online spelen voor maximaal vier personen.

Alle andere fantastische voordelen van een Nintendo Switch Online-lidmaatschap zijn ook inbegrepen. Deze voordelen omvatten toegang tot meer dan honderd oude NES- en Super NES-spellen, deelname aan exclusieve online wedstrijden binnen de Tetris 99- en PAC-MAN 99-spellen, online spelen in enkele van je favoriete spellen en zelfs meer!