Nedgame vermeld Oddworld: Soulstorm

Nedgame vermeld Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm voor de Nintendo Switch is zojuist vermeld door onze vrienden van Nedgame.

De Oddworld-game werd oorspronkelijk gelanceerd in 2021 voor de PlayStation 4 en PlayStation 5, en aangezien veel Oddworld-titels hun weg naar de Nintendo Switch hebben gevonden, lijkt het niet haalbaar om je voor te stellen dat deze in productie is . Er moet worden vermeld dat Oddworld: Soulstorm gemengde recensies had, dus misschien zullen ze verbeteren met de geruchten Nintendo Switch-versie.

Over Oddworld: Soulstorm

Er ontstaat een nieuwe dreiging wanneer 300 pas vrijgelaten slaven hun ontsnapping uit het industriële megacomplex van RuptureFarms vieren. Ze zullen snel beseffen dat, hoewel hun fysieke verbindingen zijn verbroken, ze verre van vrij zijn.

Doe mee met de revolutie door hun held, Abe, te begeleiden op een bijna onmogelijke tocht om de waarheid te achterhalen achter decennia van bedrog en vals nieuws dat zijn volk heeft geïndoctrineerd.

Ga op zoek naar dingen en creëer sterke uitrusting, geef je troepen kracht en kies of je de vijand direct of heimelijk wilt aanvallen om elk van de vier mogelijke eindes van dit epische verhaal te ontgrendelen.

Zal Abe in staat zijn om zijn metgezellen te genezen en hun vrijheid te krijgen? Welke gruwelen zullen ze nog meer ontdekken als ze door stoffige kloven, verlaten mijnen, enorme containerwerven en enorme spoorwegterminals reizen? Is dit slechts de volgende stap naar vrijheid, of is het echt het einde van de weg? Alleen jij kunt ze het optimisme bieden dat ze nodig hebben om de waarheid te ontdekken.

Oddworld: Soulstorm bevat terloops en vaak hilarisch geweld tegen mensachtige buitenaardse soorten.

Deze personages kunnen worden neergeschoten, verbrand, uit elkaar geblazen, verpletterd, geëlektrocuteerd, verslonden door dieren en anderszins verminkt door verschillende tegenstanders, de omgeving of de speler.

Verslaving en drugsmisbruik, slavernij van soorten en het aanwakkeren van revolutionaire ambities zijn allemaal thema’s in het verhaal.