Neopets komt mogelijk?

Neopets komt mogelijk?

Neopets roept misschien herinneringen op aan het internetbrowserspel dat huisdieren grootbrengt, dat de wereld rond het jaar 2000 veroverde. Het huidige ontwikkelingspersoneel lijkt een aantal interessante ideeën te hebben over hoe de aanwezigheid van het spel in de toekomst kan worden uitgebreid!

Het Neopets-team denkt er blijkbaar over om de game naar de Nintendo Switch te brengen om “het product te moderniseren en het publiek uit te breiden”, althans volgens een rapport van Washington Post.

Nieuwe versie van Neopets?

Dit is in het midden van de inspanningen van het Neopets Team om de oorspronkelijke Neopets-website om te zetten van draaien op de buiten gebruik gestelde Adobe Flash-plug-in en deze in te stellen op modernere programmering.

Het is ook vermeldenswaard dat The Neopets Team momenteel een lopende open bèta heeft voor de game op mobiele apparaten, dus het is niet bepaald een uitdaging dat ze andere platforms buiten pc’s overwegen.

Over Neopets

Neopets was een virtuele dierenwebsite. Gebruikers kunnen virtuele huisdieren (“Neopets”) bezitten en virtuele items voor hen kopen met een van de twee virtuele valuta. De ene valuta, Neopoints genaamd, kan op de site worden verdiend en de andere, Neocash, kan worden gekocht met echt geld of bij toeval in het spel worden gewonnen.

Met Neopets konden gebruikers digitale huisdieren genaamd “Neopets” maken en verzorgen en de virtuele wereld van Neopia verkennen. Er is geen vaststaand doel voor de gebruikers, maar er wordt van hen verwacht dat ze hun Neopets voeden en verzorgen wanneer ze hongerig of ziek worden.

Neopetten zullen niet sterven als ze worden verwaarloosd, maar hun gezondheid kan hun gameplay beperken. [2] Neopets zijn er in verschillende soorten en kleuren en gebruikers kunnen hun eigen ontwerpen of adopteren. Gebruikers kunnen items krijgen om met hun Neopet te communiceren, zoals boeken om te lezen en speelgoed om ermee te spelen. Neopets kunnen worden aangepast met bepaalde kledingstukken, verfborstels, morphing-drankjes en accessoires.

Gebruikers kunnen een aanpasbare Neohome voor hun Neopets bouwen en deze inrichten met meubels, behangpapier en vloeren. Neopets kunnen vechten tegen andere Neopets of niet-spelerspersonages in de Battledome, maar ze kunnen daar niet sterven.