NeverAwake komt Q1 2023

NeverAwake komt Q1 2023

Phoenixx Games heeft gezegd dat NeverAwake in Q1 2023 uitkomt voor Nintendo Switch en andere consoles.

In het spel nemen spelers de rol aan van Rem, een felle vechter met een draakvormig geweer, en proberen ze de nachtmerries van een jong meisje te stoppen.

video
play-rounded-fill

Over NeverAwake

Ontdek de vreselijke dromen van een klein meisje dat vastzit in haar slaap, verlamd door angst, en waarschijnlijk niet wakker wordt. In het diepst van haar geest ziet ze Rem, een felle vechter met een demonvormig geweer dat eruitziet als een draak. Rem vecht tegen de krachten die haar gevangen houden.

Ontwijk, richt en schiet in 360-graden levels. Bouw genoeg kracht op om een ​​brede explosie rond Rem los te laten wanneer ze wordt omringd door vijanden terwijl ze door prachtige, met de hand getekende landschappen van de angsten en nachtmerriemonsters van het meisje drijft. Dood de vreselijke dingen die haar wakker houden, zoals tandartsen, gemene honden en naar school gaan. Andere vijanden zijn gebaseerd op angsten waarmee Japanse kinderen meer vertrouwd zijn, zoals de eerste baas, een radijsmonster dat de smaak van wasabi vertegenwoordigt.

Elk van de 80 levels loopt door totdat Rem alle zielen heeft. Als Rem haar vijanden niet op tijd kan verslaan, wordt elke lus moeilijker. Vecht tegen meer dan een dozijn bazen en probeer erachter te komen wat er in het hoofd van het meisje omgaat en wat haar zou kunnen helpen om uit haar slaapverlamming te komen.