New Joe & Mac: Caveman Ninja is uit

New Joe & Mac: Caveman Ninja is uit

De releasedatum voor New Joe & Mac: Caveman Ninja voor Nintendo Switch is bevestigd door de maker van de game Mr Nutz Studio en de distributeur Microids.

De Nintendo Switch-versie van de retro SNES-game komt online beschikbaar op 24 november 2022 en fysiek op 13 december. De gelimiteerde T-Rex-editie die oorspronkelijk werd beschreven, zal waarschijnlijk op dezelfde dag beschikbaar zijn als de fysieke release.

video
play-rounded-fill

Over New Joe & Mac: Caveman Ninja

Twee holbewoners, Joe & Mac genaamd, genoten van een sereen leven in hun rustige gehucht toen “Rock & Roll” gewoon rock was en “quick food” een avondmaal was dat van je weg snelde. Totdat een groep Neanderthaler primaten de gemeenschap plunderde en alle vrouwen ontvoerde!

Om hun geliefde dames vrij te laten, moeten onze holbewoners de strijd aangaan met woeste dinosaurussen en andere vleesetende planten. New Joe & Mac belooft smerig en absoluut krankzinnig te worden, dus laat je niet misleiden door deze opnieuw ontworpen beelden!

Deze nieuwe versie van de cult-arcadeklassieker, gemaakt door Mr. Nutz Studio (Toki, Asterix & Obelix: Slap Them All! ), nodigt spelers uit om een ​​betrouwbare remake te ontdekken en is verbeterd met een Arcade-modus die een remaster van het originele spel en een langere versie van de verhaalmodus genaamd Extended. Er zal een lokale coöpoptie voor twee spelers beschikbaar zijn in New Joe & Mac: Caveman Ninja, net als het originele spel dat in de jaren negentig voor arcadespel is gemaakt. De game bevat een trainingsmodus, een boss rush-modus en zelfs een speedrun-optie!

Er wordt ook een speciale T-Rex-editie van New Joe & Mac: Caveman Ninja uitgebracht, met daarin: twee stickervellen, één ruilkaart, het spel New Joe & Mac: Caveman Ninja en een 3D-sleutelhanger.