New Tales from the Borderlands – Fran trailer

New Tales from the Borderlands – Fran trailer

Een personagetrailer voor Fran Miscowicz van 2K Games en Gearbox Software‘s New Tales from the Borderlands is nu online beschikbaar. Ze is een van de drie centrale figuren in de titel.

video
play-rounded-fill

Over Fran

Fran presenteert je de actie vanuit haar hover-stoel vol met technologie. Na de vernietiging van haar yoghurtwinkel door een Maliwan-laser, eist Frag nu vergelding van de verantwoordelijken. Ze zal er alles aan doen om haar vrienden tijdens het reizen te beschermen en misschien de welverdiende vergoeding van de verzekering te krijgen; anders zal de verzekeringsmaatschappij haar persoonlijk moeten behandelen.

Op 21 oktober 2022 debuteert New Tales from the Borderlands op de Switch. De andere twee hoofdpersonages zijn Anuradha Dahr en Octavio Wallace Dahr, en we zullen waarschijnlijk binnenkort ook films voor hen hebben.

Over nieuwe verhalen uit de Borderlands

Jij hebt de leiding over Anu, Octavio en Fran terwijl ze de slechtste dag van hun leven beleven in de constant door oorlog verscheurde stad Promethea. Help deze drie vertederende verliezers een handje terwijl ze eraan werken om de wereld te transformeren – en misschien zelfs te redden!

Het is tijd om actie te ondernemen tegen hebzucht en uitbuiting van bedrijven. Maak van Mayhem nu uw bedrijf.

EEN MISSIE DOOR DRIE NOBELS

Bepaal zelf wat er gebeurt met de aardige wetenschapper Anu, haar ambitieuze, straatwijze broer Octavio en de meedogenloze, yoghurtgooiende Fran. Je klauwt en bedriegt je een weg door dit aangrijpende vijfdelige avontuur boordevol wapentuig, onaardse dieren en verrukkelijke taco’s met niets meer te verliezen en alles te winnen.

EEN GEVAARLIJK CINEMATISCH AVONTUUR

De Borderlands zijn niet alleen de thuisbasis van Vault Hunters, psychopaten en CEO’s van wapenbedrijven; ze wemelen ook van dappere, kansarme individuen die gewoon proberen te overleven. Dit gedenkwaardige verhaal zal zowel nieuwe als ervaren fans bevallen dankzij een grote cast van terugkerende en nieuwe personages, waaronder een huurmoordenaar met humoristische ambities en een bandiet die minder bloeddorstig is dan normaal.

DE RESULTATEN ZIJN ONDER UW CONTROLE

Het verloop van je verhaal wordt bepaald door de keuzes die je maakt. Jouw acties zullen bepalen of Anu’s visie van een wereld zonder wapens, Octavio’s aspiraties voor roem en geld, of Fran’s ijzige wraakplan slaagt of faalt.