New Tales from the Borderlands


New Tales from the Borderlands

In de voortdurend door oorlog verscheurde metropool Promethea bestuur je Anu, Octavio en Fran op de ergste dag van hun leven. Help deze drie lieve verliezers terwijl ze proberen de wereld te veranderen (en misschien zelfs te redden)!

Het is tijd om terug te vechten tegen uitbuiting en hebzucht van bedrijven. Het is tijd om van Mayhem uw bedrijf te maken.

DRIE NIEMANDEN OP EEN MISSIE

Beslis over het lot van de altruïstische wetenschapper Anu, haar ambitieuze, “straatwijze” broer Octavio en de woeste, met kikkers zwaaiende Fran. Met niets meer te verliezen en alles te winnen, klauw en bedrieg je je een weg door dit spannende vijfdelige verhaal vol gewapende knokploegen, buitenaardse beesten en heerlijke taco’s.

EEN EXPLOSIEF CINEMATISCH AVONTUUR

De Borderlands zijn niet alleen de thuisbasis van Vault Hunters, psychopaten en CEO’s van wapens, ze zitten ook vol onderdrukte, onverschrokken burgers die gewoon proberen rond te komen. Met een groot aantal terugkerende en frisse gezichten, waaronder een huurmoordenaar met komische aspiraties en een minder moorddadige dan gebruikelijke bandiet, zal dit onvergetelijke verhaal nieuwe en oude fans zeker bekoren.

JE CONTROLEERT HET EINDRESULTAAT

De beslissingen die je neemt, bepalen hoe je verhaal eindigt. Of het nu Anu’s visie is van een universum dat meer verkoopt dan alleen wapens, Octavio’s dromen van roem en fortuin, of Fran’s ijzige wraakplan – hun succes of mislukking hangt van jou af.

Release info - New Tales from the Borderlands


Release datum
2022-10-21 00:00:00

Uitgever
Take-Two Interactive

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
18

NS Online support

Game code
HACPAZ8JA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese

Genres
action, adventure, other

Nintendo Switch eShop prijzen - New Tales from the Borderlands