New Tales from the Borderlands – Launch trailer

New Tales from the Borderlands – Launch trailer

New Tales from the Borderlands heeft een lanceringstrailer die is samengesteld door 2K Games en Gearbox.

video
play-rounded-fill

Over New Tales from the Borderlands

Jij hebt de leiding over Anu, Octavio en Fran op de slechtste dag van hun leven in de stad Promethea, die altijd in oorlog is. Help deze drie lieve losers om de wereld te veranderen (en misschien zelfs te redden)!

Het is tijd om terug te vechten tegen de hebzucht van bedrijven en de mensen die er misbruik van maken. Het is tijd om een ​​bedrijf te starten met Mayhem.

DE MISSIE VAN DRIE NIEMAND

Kies wat er zal gebeuren met de aardige wetenschapper Anu, haar ambitieuze, ‘street-slimme’ broer Octavio en de stoere, yoghurtgooiende Fran. Met niets te verliezen en alles te winnen, moet je je een weg banen door dit spannende vijfdelige verhaal vol met vuurwapens, vreemde beesten en smakelijke taco’s.

EEN DUIDELIJK FILMAVONTUUR

De Borderlands zijn de thuisbasis van meer dan alleen Vault Hunters, gekke mensen en CEO’s van wapenbedrijven. Ze zitten ook vol met arme, dappere mensen die gewoon proberen rond te komen. Dit onvergetelijke verhaal heeft veel nieuwe en oude personages, zoals een huurmoordenaar die grappig wil zijn en een bandiet die niet zo gewelddadig is als gewoonlijk. Zowel nieuwe als oude fans zullen er dol op zijn.

JIJ BENT DE BEHEERDER VAN HET EINDRESULTAAT.

Hoe je verhaal afloopt, hangt af van wat je kiest. Of het nu Anu’s droom is van een universum dat meer verkoopt dan wapens, Octavio’s hoop op roem en fortuin, of Fran’s kille wraakplan, hun succes of mislukking hangt van jou af.

Op Nintendo Switch kun je de nieuwe Tales from the Borderlands zowel in fysieke als digitale vorm krijgen.