Nickelodeon All-Star Brawl – Patrick Star Showcase

Nickelodeon All-Star Brawl – Patrick Star Showcase

GameInformer heeft een nieuwe trailer gedeeld voor Nickelodeon All-Star Brawl waarin een van de vele speelbare vechters wordt belicht. De nieuwste trailer zet Patrick Star van Spongebob Squarepants in de schijnwerpers, waar ontwikkelaar Thaddeus Crews uitleg geeft over de verschillende bewegingen en mechanica die hij in het spel gebruikt.

video
play-rounded-fill

Bekijk de moves van Patrick Star in dit nieuwe Nickelodeon All-Star Brawl gameplay-overzicht! Het geliefde SpongeBob SquarePants-personage is een van de velen die zich bij de selectie van crossover-vechtgames voegen. Nick All-Star Brawl is de eerste release voor thuisconsoles in de langlopende Nickelodeon Super Brawl-serie.

Over Nickelodeon All-Star Brawl

De grootste verzameling Nickeldodeon-personages ooit verzameld in een vechtspel

Nickelodeon All Star Brawl brengt je favoriete Nickelodeon-personages samen voor één bombastische strijd. Met een krachtige cast van helden uit de topshows in het Nickelodeon-universum, neem je het op tegen alle sterren van SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Aaahh!!! Real Monsters, Avatar, The Wild Thornberrys, Hey Arnold!, Rugrats en nog veel meer om de ultieme dominantie te bepalen.

Met unieke movesets en aanvallen die rechtstreeks afkomstig zijn van hun herkenbare persoonlijkheden, heeft elk personage zijn eigen speelstijl, waardoor Nickelodeons legioen fans eindeloze uren speelplezier kunnen beleven.

Kenmerken:

  • Met een cast van Nickelodeon met alle sterren van favoriete shows als SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Rugrats, Avatar, The Loud House en meer!
  • Elk personage biedt een compleet andere en innovatieve speelstijl en bewegingsset
  • 20 themalevels zoals Jellyfish Field uit de Spongebob Squarepants-serie, Technodrome uit de Teenage Mutant Ninja Turtles-serie, en nog veel meer!
  • Vecht lokaal tegen je vrienden met maximaal vier spelers tegelijk
  • Plus competitief online spelen voor meerdere spelers
  • Boordevol ontzagwekkende dynamische bewegingen die op unieke wijze zijn voortgekomen uit hun beminnelijke persoonlijkheden

Volgens de Nintendo Switch eShop komt Nickelodeon All-Star Brawl op 5 oktober uit voor Nintendo Switch.

Ad