NieR: Automata – In totaal 7 miljoen exemplaren verkocht

NieR: Automata – In totaal 7 miljoen exemplaren verkocht

Square Enix heeft onthuld dat de actievolle videogame NieR Automata, die in 2017 debuteerde op Sony’s PlayStation 4-apparaat, al enkele miljoenen exemplaren heeft verkocht. De game is vervolgens uitgebracht op Xbox One via Game Pass en vervolgens in oktober 2022 op Nintendo Switch.

Het bedrijf onthulde ook dat van de meest recente NieR Replicant-videogame 1,5 miljoen exemplaren waren verkocht.

Over NieR:Automata The End of YoRHa Edition

NieR:Automata The End of YoRHa Edition is de Nintendo SwitchTM-editie van NieR:Automata, een bekroonde post-apocalyptische actie-RPG die wereldwijd wordt geprezen.

In de verre toekomst…

Indringers van een andere planeet slaan zonder waarschuwing toe en ontketenen een nieuw soort dreiging: “machine lifeforms”-wapens. In het licht van deze overweldigende dreiging ontvlucht de mensheid de aarde en zoekt veiligheid op de maan. Spelers nemen de rol aan van 2B, een lid van de nieuw gevormde androïde militaire groep YoRHa, en vechten om de wereld terug te winnen.

Beleef een aangrijpend verhaal dat louter plezier overstijgt en een breed scala aan emoties oproept terwijl het zich ontwikkelt via genre-vermengde actie in een prachtig sombere open omgeving.

Deze aankoop bevat de DLC-inhoud “3C3C1D119440927”.

Er worden drie soorten colosseums aangeboden, evenals drie soorten outfits gebaseerd op personages uit de bijbehorende game, NieR Replicant.

Ad