NieR:Automata The End of YoRHa Edition


NieR:Automata The End of YoRHa Edition

NieR:Automata The End of YoRHa Edition is de Nintendo Switch™-versie van NieR:Automata, een bekroonde post-apocalyptische actie-RPG die over de hele wereld diepgewortelde populariteit heeft verworven.

De verre toekomst…

Indringers uit een andere wereld vallen zonder waarschuwing aan en ontketenen een nieuw soort dreiging: wapens die bekend staan ​​als ‘machine-levensvormen’. Geconfronteerd met deze onoverkomelijke dreiging wordt de mensheid van de aarde verdreven en zoekt ze haar toevlucht op de maan. Als 2B, een lid van de nieuw georganiseerde Android-militie YoRHa, zullen spelers zich onderdompelen in een woeste strijd om de planeet terug te nemen.

Ervaar een boeiend verhaal dat verder gaat dan alleen entertainment en een breed scala aan emoties inspireert terwijl het zich ontvouwt door middel van genre-overvloeiende actie in een prachtig desolate open wereld.

Dit product bevat de “3C3C1D119440927” DLC.*

Drie soorten colosseums zijn inbegrepen, en drie soorten kostuums gebaseerd op personages uit de verwante titel, NieR Replicant, kunnen als beloning worden verkregen.

*Om van deze inhoud te kunnen genieten, moet je op een bepaalde manier in het hoofdverhaal van de game zijn gevorderd. Er zijn ook enkele scènes tijdens de voortgang van het hoofdspelscenario waarin deze inhoud niet toegankelijk is.

Release info - NieR:Automata The End of YoRHa Edition


Release datum
2022-10-06 00:00:00

Uitgever
SQUARE ENIX

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
18

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, russian

Genres
action, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - NieR:Automata The End of YoRHa Edition