NieR: Automata The End of YoRHa Edition – 2B personage trailer

NieR: Automata The End of YoRHa Edition – 2B personage trailer

Square Enix heeft ons een nieuwe kijk gegeven op NieR: Automata The End of YoRHa Edition voor de Nintendo Switch, een trailer voor 2B, het hoofdpersonage.

Ze is een strijd-androïde die alles kan en maakt deel uit van het YoRHa geautomatiseerde infanterie-squadron. 2B vecht van dichtbij met een zwaard en vecht van een afstand met het “Pod” ondersteuningssysteem.

video
play-rounded-fill

Over NieR: Automata The End of YoRHa Edition

NieR: Automata The End of YoRHa Edition is een post-apocalyptische actie-RPG die over de hele wereld erg populair is geworden. The End of YoRHa Edition is de Nintendo Switch-versie van deze game.

In de verre toekomst…

Indringers uit een andere wereld vallen zonder waarschuwing aan en gebruiken nieuwe wapens die ‘machine-levensvormen’ worden genoemd om mensen pijn te doen. Geconfronteerd met deze dreiging die niet kan worden gestopt, worden mensen gedwongen de aarde te verlaten en op de maan te gaan wonen. Als 2B, een nieuw lid van het YoRHa-leger dat bestaat uit androïden, zullen spelers deelnemen aan een felle strijd om de planeet terug te veroveren.

Ervaar een verhaal dat meer is dan alleen vermakelijk. Het zal je een breed scala aan emoties laten voelen terwijl het zich ontvouwt in een open wereld die zowel mooi als troosteloos is.

Op 6 oktober 2022 komt NieR: Automata The End of YoRHa Edition uit voor Nintendo Switch.