NieR: Automata The End of YoRHa Edition – Amusement Park trailer

NieR: Automata The End of YoRHa Edition – Amusement Park trailer

De tweede wereldtrailer voor de Nintendo Switch-versie van NieR: Automata, die het Amusement Park laat zien, is vrijgegeven.

Hoewel het gebied vroeger mensen gelukkig maakte en vreugde bracht, is het nu de thuisbasis van ongevaarlijke machinale levensvormen. Square Enix zegt dat ze te vinden zijn op kermissen die dansen en confetti gooien.

video
play-rounded-fill

Over NieR: Automata The End of YoRHa Edition

NieR: Automata is een post-apocalyptische actie-RPG die over de hele wereld erg populair is geworden. The End of YoRHa Edition is de Nintendo Switch-versie van deze game.

Indringers uit een andere wereld vallen zonder waarschuwing aan en gebruiken nieuwe wapens die ‘machine-levensvormen’ worden genoemd om mensen pijn te doen. Geconfronteerd met deze dreiging die niet kan worden gestopt, worden mensen gedwongen de aarde te verlaten en op de maan te gaan wonen. Als 2B, een nieuw lid van het YoRHa-leger dat bestaat uit androïden, zullen spelers deelnemen aan een felle strijd om de planeet terug te veroveren.

Ervaar een verhaal dat meer is dan alleen vermakelijk. Het zal je een breed scala aan emoties laten voelen terwijl het zich ontvouwt in een open wereld die zowel mooi als troosteloos is.

Op 6 oktober 2022 komt NieR: Automata The End of YoRHa Edition uit voor Nintendo Switch.