NieR: Automata The End of YoRHa Edition – Engels baasgevecht

NieR: Automata The End of YoRHa Edition – Engels baasgevecht

Square Enix toonde de nieuwste versie van NieR: Automata The End of YoRHa Edition voor de Nintendo Switch. Deze keer concentreerden ze zich op het baasgevecht met Engels. Dit is een levensvorm van een machine van de goliathklasse die eruitziet als een gebouw. Om koel te blijven, komt er stoom uit zijn lichaam. Het heeft armen die schieten als het aanvalt.

video
play-rounded-fill

Over NieR: Automata The End of YoRHa Edition

NieR: Automata The End of YoRHa Edition is een post-apocalyptische actie-RPG die over de hele wereld erg populair is geworden. The End of YoRHa Edition is de Nintendo Switch-versie van de game. Indringers uit een andere wereld vallen zonder waarschuwing aan en gebruiken nieuwe wapens die ‘machine-levensvormen’ worden genoemd om mensen pijn te doen. Geconfronteerd met deze dreiging die niet kan worden gestopt, worden mensen gedwongen de aarde te verlaten en op de maan te gaan wonen. Als 2B, een nieuw lid van het YoRHa-leger dat bestaat uit androïden, zullen spelers deelnemen aan een felle strijd om de planeet terug te veroveren.

Ervaar een verhaal dat meer is dan alleen vermakelijk. Het zal je een breed scala aan emoties laten voelen terwijl het zich ontvouwt in een open wereld die zowel mooi als troosteloos is.

Op 6 oktober 2022 komt NieR: Automata uit voor Nintendo Switch.