NieR: Automata The End of YoRHa Edition – Wereld overview Abandoned Factory

NieR: Automata The End of YoRHa Edition – Wereld overview Abandoned Factory

Voor de Nintendo Switch-versie van NieR: Automata pronkt Square Enix met de Abandoned Factory in een nieuwe wereldoverzichtstrailer. Mensen zeggen dat het grote industriële gebouw “veel ingewikkelder is dan het lijkt en dat er veel gevaarlijke mysteries verborgen zijn in de kronkelende gangen.”

video
play-rounded-fill

Over NieR: Automata The End of YoRHa Edition

NieR: Automata The End of YoRHa Edition is een post-apocalyptische actie-RPG die over de hele wereld erg populair is geworden. The End of YoRHa Edition is de Nintendo Switch-versie van deze game. Indringers uit een andere wereld vallen zonder waarschuwing aan en gebruiken nieuwe wapens die ‘machine-levensvormen’ worden genoemd om mensen pijn te doen. Geconfronteerd met deze dreiging die niet kan worden gestopt, worden mensen gedwongen de aarde te verlaten en op de maan te gaan wonen. Als 2B, een nieuw lid van het YoRHa-leger dat bestaat uit androïden, zullen spelers deelnemen aan een felle strijd om de planeet terug te veroveren.

Ervaar een verhaal dat meer is dan alleen vermakelijk. Het zal je een breed scala aan emoties laten voelen terwijl het zich ontvouwt in een open wereld die zowel mooi als troosteloos is.

NieR: Automata voor Nintendo Switch komt op 6 oktober 2022 uit.