NieR:Automata The End of YoRHa Edition – Tech analyse

NieR:Automata The End of YoRHa Edition – Tech analyse

We krijgen nu een grondiger beeld van de technische aspecten van NieR: Automata voor de Nintendo Switch, inclusief informatie over zaken als framesnelheid en resolutie, dankzij Digital Foundry.

Terwijl bepaalde bezuinigingen en aanpassingen werden doorgevoerd, lijkt het overdragen van bedrijf Virtuos een lovenswaardige klus te hebben geklaard door de game naar het Nintendo-systeem te brengen.

video
play-rounded-fill

NieR:Automata The End of YoRHa Edition – Technische hoogtepunten

De Nintendo Switch-versie is veel inferieur aan andere platforms, hoewel het algemene uiterlijk vergelijkbaar is. verminderde textuurdetails op Switch met eenvoudigere lagen en lagere resoluties

– Ook terug gekoppeld en veranderd was het gebladerte. Struiken hebben lay-outs die eenvoudiger zijn en alfa-texturen van aanzienlijk lagere kwaliteit. Hoewel het 3D-veelhoekige gras van de eerdere versies werd vervangen door alfa-geteste texturen, werd de grasdichtheid slechts minimaal verminderd. Verlichting is enigszins vereenvoudigd

– Schakelaar mist of heeft een aanzienlijk verminderde volumetrische verlichting. soms andere omgevingsverlichting – Het komt meestal neer op kleinere schaalfuncties, maar de Switch-versie lijkt over het algemeen dichtbij. Op Switch zijn enkele geometrische elementen van de omgeving verwijderd. Dingen vallen pas op als ze naast elkaar worden vergeleken. Tijdens het spelen vallen de meeste bezuinigingen op Switch niet op. Pop-in is een groot probleem, hoewel andere consoles dit ook ervaren

– Anti-aliasing in de Switch-versie biedt het een voordeel ten opzichte van andere systemen. Wanneer gedockt, streeft NieR: Automata on Switch naar 1080p-kwaliteit, wat beter is dan de basisplatforms van de vorige generatie. De beelden zijn vergelijkbaar in gedockte en draagbare modi, die gericht zijn op 720p. NieR: De framesnelheid van Auomata op Switch is nu 30 in plaats van 60 zoals op eerdere systemen. Naarmate je door het spel gaat, worden hikken in de framesnelheid frequenter. Later worden deze problemen duidelijker.

Sommige aanvallen vinden plaats met framesnelheden die lager zijn dan 30 frames per seconde, of hooguit zweven in de lage tot midden jaren ’20. Verschillende omgevingen leiden tot uitdagingen met verhoogde framesnelheden. In de draagbare modus kan de framesnelheid iets consistenter zijn. Over het algemeen zijn de prestaties acceptabel.

Over NieR:Automata The End of YoRHa Edition

Reclaim de aarde in de veelgeprezen post-apocalyptische actie-RPG. Eer aan de mensheid

De verre toekomst

Onverwachte buitenaardse indringers slaan toe zonder kennisgeving en ontketenen ‘machine-levensvormen’, een nieuw soort dreiging. De mensheid ontvlucht de aarde en zoekt veiligheid op de maan in het aangezicht van dit overweldigende gevaar. Spelers gaan een felle oorlog aan om de planeet te heroveren als 2B, een lid van de onlangs gevormde Android-militaire groep YoRHa.

Ontdek een verhaal dat het basisamusement overstijgt en een scala aan emoties oproept naarmate het vordert via genre-buigende actie in een prachtig sombere open omgeving.

De “3C3C1D119440927” DLC is bij dit item inbegrepen.

Er zijn drie verschillende soorten colosseums en als prijs zijn er drie verschillende outfits beschikbaar, gebaseerd op personages uit de bijbehorende game, NieR Replicant.

*Je moet een bepaalde mate van vooruitgang hebben geboekt in het hoofdplot van de game om deze content te kunnen ervaren. Bovendien zijn er verschillende gevallen waarin het hoofdspelverhaal vordert wanneer de toegang tot dit materiaal wordt geblokkeerd.