Nieuwe gameplay footage RollerCoaster Tycoon

Nieuwe gameplay footage RollerCoaster Tycoon

Tijdens de Game Developers Conference (GDC) in San Fransisco kregen we onderstaande footage van RollerCoaster Tycoon voor de Nintendo Switch te zien.

Over de footage; De footage is gemaakt door 0ff-screen, een tv waarop het spel gespeeld werd te, filmen. Het is daardoor moeilijk in te schatten hoe de grafische kwaliteit van het spel exact zal zijn.

De footage begint met een bijna leeg park. Er staan enkele attracties maar er liggen nog geen paden en ook het terrein is nog erg saai. Gaandeweg worden paden aangelegd, muren gebouwd en komt er ook een rivier door het landschap.

Na iets meer dan vijf minuten zit er een flinke knip. In een keer springen we over naar een park wat al erg compleet is. Zowel qua attracties als ook qua aankleding van het terrein.

Handheld footage

Net iets voor de negen minuten schakelen we weer terug naar het simpele park uit het begin. Dit keer zien we het alleen in handheld modus in plaats van op de tv. Vervolgens, een kleine minuut later, zien we weer een ander, compleet, park op de tv.

Als met al interessante beelden.

Het geluid is niet altijd even goed maar wat duidelijk gezegd wordt is informatie over de grafische kwaliteit van het spel. Tijdens de lancering zal het spel lopen op 30 beelden per seconden. In dock modus zal dat zijn op 1080p en in handheld modus op 720p.

video
play-rounded-fill

Wat vinden jullie na het zien van deze footage van RollerCoaster Tycoon voor de Nintendo Switch?