Nieuwe Nintendo Switch Online Expansion Pack Trailer – Pokemon Stadium – Geen transfers

Nieuwe Nintendo Switch Online Expansion Pack Trailer – Pokemon Stadium – Geen transfers

Het verwijderen van een waarschuwing die zei: “Pokemon kan niet naar deze games worden verplaatst”, een paar weken geleden, toen Nintendo een nieuwe teaser uitbracht in Japan voor het Nintendo Switch Online-uitbreidingspakket, wekte de verwachting dat Pokemon Stadium binnenkort Pokemon zou accepteren overboekingen.

video
play-rounded-fill

Geen overschrijvingen?!

Helaas lijkt het alsof we iets te vroeg met de festiviteiten zijn begonnen. Het deel van de film dat betrekking heeft op Pokemon Stadium in de meest recente promotievideo voor het uitbreidingspakket dat door Nintendo of America is gepubliceerd, bevat nog steeds de zin “Pokemon kan niet worden overgedragen naar deze spellen.” Het lijkt erop dat de enige update de opname is van video-inhoud van games voor de Game Boy en Game Boy Advance, die beide onlangs in de service zijn geïntroduceerd.

Het feit dat de regel nog steeds zichtbaar is in de nieuwe trailer doet twijfel rijzen over de theorie dat er transfers zouden worden toegevoegd aan Pokemon Stadium, en bij uitbreiding de theorie dat klassieke Pokemon-games binnenkort aan de dienst zouden worden toegevoegd bij de dezelfde tijd. Dit komt omdat de lijn nog steeds zichtbaar is in de nieuwe trailer. Ondanks het feit dat het idee niet volledig wordt uitgesloten, geeft het wel aan dat deze mogelijke wijzigingen niet snel zullen worden doorgevoerd, ervan uitgaande dat ze ooit überhaupt zullen worden doorgevoerd.

Over Pokemon Stadium

Gevechten tussen Pokémon Red, Blue en Yellow kunnen nu worden uitgevochten in een geheel nieuwe setting op je Nintendo 64-systeem, dankzij Pokémon Stadium. Trainers krijgen een plaats op de eerste rang in Pokémon Stadium, waar intense 3D-arenagevechten plaatsvinden. Stadium is een absolute must voor iedereen die graag Pokémon-spellen speelt, omdat het boordevol functies zit en je zelfs je Game Boy Pokémon Red, Blue of Yellow-game kunt spelen via je N64! Trainers van Pokémon kunnen turn-based gevechten aangaan die vergelijkbaar zijn met die in de Pokémon-spellen voor de Game Boy, maar de wilde animatiesequenties en verbluffende speciale aanvalseffecten zullen je Pokémon tot leven brengen op een manier die nog nooit eerder is gezien . Je kunt je meest vertrouwde Pokémon uit de rode, blauwe of gele versies van Pokémon gebruiken in gevechten, wat een van de spannendste onderdelen van Pokémon Stadium is (afzonderlijk verkrijgbaar).

Je hoeft geen van je favoriete Pokémon op te geven om Pokémon Stadium te spelen, aangezien de technische machines, aanvallen en niveaus van al je getrainde Pokémon daar toegankelijk zijn. Kies Pokémon die speciaal zijn getraind om het op te nemen tegen de felste tegenstanders in het stadion. Naast het visuele genot om je Pokémon te zien vechten op het grote scherm, heeft Pokémon Stadium ook een aantal andere minigames. Een van hen heet de Sushi-Go-Round, en het laat Lickitungs zien die zich tegoed doen aan sushi. Pas op dat u zich niet verbrandt aan de starter! Zelfs als je ervoor kiest om geen gegevens uit je Game Boy Pokémon-spellen te importeren, heb je nog steeds toegang tot honderdvijftig Pokémon die kunnen worden “gehuurd” via het spel Pokémon Stadium. (Mewtwo zal nooit beschikbaar worden gesteld als huur-Pokémon; je kunt Mewtwo echter wel uploaden als hij al in je Pokémon Game Pak zit.) Maximaal vier spelers kunnen tegen elkaar vechten in een uitdagend Pokémon-toernooi in Pokémon-stadion. De wedstrijd is bedoeld om te bepalen wie van je vriendengroep de meest bekwame Pokémon Trainer is.

Ad