Nieuwe Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl reclame

Nieuwe Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl reclame

De releasedatum voor Pokemon Diamond en Pearl-remakes voor de Nintendo Switch nadert snel. We hebben nog maar een paar weken te gaan.

Om de aankomende games te vieren en te adverteren, heeft Nintendo of America een nieuwe tv-commercial gedeeld die een spectaculaire mix is ​​van beelden uit de echte wereld en Switch om de hype-machine aan het rollen te krijgen.

video
play-rounded-fill

Ga de uitdaging aan. Vang, vecht en ruil je weg om Pokémon-kampioen te worden in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Beschikbaar op 19 november 2021.

Pre-order bonus Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl

Krijg een speciaal Pokémon Egg en de Platinum Style-outfit als speciale vroegkoopbonus!

Een Manaphy Egg wordt cadeau gedaan aan vroege kopers van de Pokémon Brilliant Diamond- of Pokémon Shining Pearl-games. Je kunt het ontvangen door Ontvang via internet te kiezen in de Mystery Gift*-functie in je game, tot maandag 21 februari 2022 om 15:59 uur PT. Verlaat Manaphy dan met de Pokémon Nursery om een ​​Ei met Phione te krijgen!

Een geschenk van de in-game-outfit “Platinum Style” wordt ook gegeven als een extraatje voor vroege aankoop van de Pokémon Brilliant Diamond- of Pokémon Shining Pearl-games. Je kunt het ontvangen door tot en met maandag 21 februari 2022 om 15:59 uur PT te kiezen voor Ontvangen via internet van de Mystery Gift*-functie in het spel. Je kunt je outfit veranderen bij Metronome Style Shop in Veilstone City. Door de Platinum-stijl te dragen, kun je je avontuur voortzetten verkleed als de hoofdpersoon van het Pokémon Platinum Version-spel!

Pokemon Brilliant Diamond en Pokemon Shining Pearl worden op 19 november uitgebracht op Nintendo Switch.