Nieuwe Pokemon Legends: Arceus trailer

Nieuwe Pokemon Legends: Arceus trailer

The Pokémon Company en Nintendo hebben een gloednieuwe trailer onthuld voor Pokémon Legends: Arceus, die op vrijdag 28 januari 2022 uitkomt.

Als onderdeel van deze aankondiging heeft het bedrijf ook de volgende personages en details onthuld:

  • De Diamond Clan en de Pearl Clan, de twee clans van de Hisui-regio
  • Adaman en Irida, de jonge leiders van de Diamond en Pearl Clans
  • Een groep kooplieden bekend als het Ginkgo-gilde, die door de regio reist om waren te verkopen aan trainers en dorpelingen
  • Darkrai – gamers met speelrecords van Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl kunnen deze mythische Pokémon tegenkomen via een speciaal onderzoeksverzoek in Pokémon Legends: Arceus

video

Over Pokemon Legends: Arceus

Maak je klaar voor een nieuw soort groots Pokémon-avontuur in Pokémon Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-roots van de Pokémon-serie. Ga op onderzoeksmissies in de oude Hisui-regio. Verken natuurlijke uitgestrektheid om wilde Pokémon te vangen door hun gedrag te leren, naar boven te sluipen en een goed gerichte Poké Ball te gooien. Je kunt ook de Poké Ball met je bondgenoot Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon gooien om naadloos de strijd aan te gaan.

Reis naar de Hisui-regio – de Sinnoh van weleer – en bouw de eerste Pokédex in de regio

Je avontuur speelt zich af in de uitgestrekte natuurlijke majesteit van de Hisui-regio, waar je de taak krijgt Pokémon te bestuderen om de eerste Pokédex van de regio te voltooien. Mount Coronet rijst op vanuit het midden, aan alle kanten omgeven door gebieden met verschillende omgevingen. In dit tijdperk – lang voor de gebeurtenissen van de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl – vind je nieuw ontdekte Pokémon zoals Wyrdeer, een evolutie van Stantler en nieuwe regionale vormen zoals Hisuian Growlithe! Ontdek onderweg het mysterie rond de mythische Pokémon die bekend staat als Arceus.

Ad