Nieuwe Pokemon Legends Arceus TV-commercial in Japan

Nieuwe Pokemon Legends Arceus TV-commercial in Japan

Een nieuwe Japanse tv-commercial voor Pokemon Legends Arceus is gelanceerd door de Pokemon Company. Helaas biedt de commercial niet veel nieuwe informatie, maar het geeft gamers wel een duidelijker beeld van tal van nieuwe delen van de game, zoals een enorme vulkaan en andere.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Legends Arcues

Een reis in de wereld van Sinnoh in het verleden

In Pokémon Legends: Arceus, die begin 2022 op de Nintendo Switch aankomt, vang, onderzoek en onderzoek wilde Pokémon om de eerste Pokédex van de Sinnoh-regio te ontwikkelen en te voltooien. Pokémon Legends: Arceus is een eerbetoon aan de fundamentele gameplay van eerdere Pokémon-games en bevat ook nieuwe actie- en RPG-functies.

Je wordt vervoerd naar de regio Sinnoh, die diende als locatie voor Pokémon Diamond en Pearl. Dit verhaal speelt zich echter af in een vervlogen tijdperk, toen concepten als Pokémon Trainer of het hebben van een Pokémon League bestonden. Om je heen zul je Pokémon ontdekken die in het wild leven onder barre omstandigheden, en een Sinnoh creëren die anders is dan degene die je je misschien herinnert van Pokémon Diamond en Pearl.

De Nintendo Switch-versie van Pokemon Legends Arceus wordt uitgebracht op 28 januari 2022.

Ad