Nieuwe Pokemon Scarlet & Violet trailer – Games komen op 18 November

Nieuwe Pokemon Scarlet & Violet trailer – Games komen op 18 November

The Pokémon Company heeft een nieuwe teaser uitgebracht voor de twee aankomende mainstream Pokemon-games, Pokemon Scarlet en Violet, die dit najaar worden uitgebracht. Zoals je kunt zien, is het een 3D-avontuur in een open wereld, en het visuele ontwerp van sommige personages lijkt te zijn beïnvloed door de enorm populaire smartphonegame Pokemon GO, maar dan met meer details.

video
play-rounded-fill

De game bouwt idealiter voort op enkele van de nieuwe elementen die te zien zijn in de meest recente mainstream Pokemon-game, Pokemon Legends: Arceus, die eerder dit jaar werd uitgebracht en zeer werd gewaardeerd door Pokemon-fans over de hele wereld. Wanneer Pokemon Scarlet en Pokemon Violet op 18 november worden uitgebracht, zullen ze zeker een groot succes worden voor The Pokemon Company. Digitale pre-orders voor de titels zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop.

Onthulling van de albumhoes

Koraidon en Miraidon, de nieuwe legendarische Pokémon in deze titels, verschijnen op de retaileditie van de omslag van de game en de titellogo’s zijn versierd met foliestempelachtige afbeeldingen die deze legendarische Pokémon als thema’s gebruiken. De verpakking van deze spellen lijkt op de omslagen van oude boeken en wekt de indruk dat er een nieuw verhaal wacht.

De eerste open-wereld-RPG’s in de Pokémon-franchise zijn Pokémon Scarlet en Pokémon Violet voor meerdere spelers. Naast klassiekers uit de serie, zoals Pokémon ruilen en vechten, kunnen spelers in deze games met maximaal vier personen de verschillende regio’s in de regio verkennen.

Over Pokemon Scarlet & Violet

Welkom in de open wereld van Pokémon!

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, de nieuwste hoofdstukken in de Pokémon-serie, komen op 18 november naar Nintendo Switch. Met deze nieuwe titels zet de Pokémon-serie een nieuwe evolutionaire stap, waardoor je vrij kunt verkennen in een rijkelijk uitgedrukte open wereld.

Verschillende steden gaan naadloos over in de wildernis zonder grenzen. Zie de Pokémon van deze regio in de lucht, in de zeeën, in de bossen, op straat – overal! Ervaar de ware vreugde van de Pokémon-serie – vechten tegen wilde Pokémon om ze te vangen – nu in een open wereldspel waar spelers van elke leeftijd van kunnen genieten.

Deel het plezier van ontdekkingen met vrienden en familie terwijl je aan je avontuur begint met maximaal drie andere spelers!*

Maak kennis met nieuwe Pokémon

De drie Pokémon waaruit je je eerste partner kunt kiezen, zijn Sprigatito, Fuecoco en Quaxly. Hoe ga je deze drie ontmoeten en wat voor soort Pokémon zijn het?

Sprigatito
Type: Gras

Fuecoco
Type: Vuur

Quaxly
Soort: Water

Veel andere nieuwe Pokémon wachten erop om ontdekt te worden tijdens je avontuur!

Je komt Koraidon tegen in Pokémon Scarlet en Miraidon in Pokémon Violet. Deze legendarische Pokémon, waarvan wordt gezegd dat ze buitengewone krachten bezitten, blijven gehuld in mysterie…

Introductie van de personages

Je vriend Nemona is zonnig, energiek en houdt absoluut van Pokémon-gevechten! Als ervaren Pokémon Trainer zal ze een betrouwbare gids zijn tijdens je avonturen.

In Pokémon Scarlet ontmoet je professor Sada, terwijl je in Pokémon Violet professor Turo ontmoet. Ze doen elk onderzoek naar bepaalde kennis die in de regio is doorgegeven…

Als je op avontuur gaat, hangt je outfit af van of je Pokémon Scarlet of Pokémon Violet speelt. Wie weet wat voor verhaal je te wachten staat?