Nieuwe Pokemon Scarlet & Violet trailer – Zoek je schat!

Nieuwe Pokemon Scarlet & Violet trailer – Zoek je schat!

The Pokémon Company International en Nintendo zeiden dat Pokémon Scarlet en Pokémon Violet verschillende manieren hebben om door het verhaal te gaan, nieuwe functies, nieuwe personages en Pokémon die nog niet eerder zijn gezien. De games zijn pas beschikbaar voor de Nintendo Switch wanneer ze op 18 november uitkomen.

video
play-rounded-fill

Zoek je schat!

Je schattenjacht vertelt je eigen verhaal

In Pokémon Scarlet en Pokémon Violet gaan spelers naar een school met een onafhankelijk studieproject met als thema ‘Treasure Hunt’. Terwijl de speler door het enorme gebied van Paldea reist, zullen drie verhalen samenkomen:

  • Victory Road: om de Champion Rank te bereiken, gaan spelers op verschillende plaatsen naar Gyms.
  • Path of Legends: Arven, een student in de hogere klasse, zal de speler helpen zoeken naar zeldzame ingrediënten genaamd Herba Mystica.
  • Starfall Street: spelers nemen het op tegen Team Star, een groep stoute kinderen die problemen maken op school.

Deze verhalen spelen zich af in een open wereld vol Pokémon en mensen om te ontmoeten, zodat spelers hun eigen pad kunnen kiezen en op elke gewenste manier kunnen verkennen.

Let’s Go! Een handige functie om het Paldea-gebied te leren kennen

In de vrije natuur van Paldea kunnen spelers één Pokémon meenemen op een wandeling. Wanneer spelers in het veld met een Pokémon op verkenning zijn, kunnen ze de “Let’s Go!” functie om die Pokémon in de richting te sturen die ze kiezen. De Pokémon die de speler uitstuurt, pakt vervolgens zelf items op en kan zelfs in Auto Battles vechten tegen Pokémon in de buurt.

Er zijn meer Pokémon getoond

Er zullen nieuwe regionale Pokémon zijn in zowel Pokémon Scarlet als Pokémon Violet, maar afhankelijk van de game die de speler koopt, verschijnen er verschillende soorten Pokémon. Je kunt Armarouge ontmoeten in Pokémon Scarlet en je kunt Ceruledge ontmoeten in Pokémon Violet.