Nieuwe Team Sonic Racing Footage

Nieuwe Team Sonic Racing Footage

Na de gemixte reactie op de eerste filmtrailer Sonic the Hedgehog, laten we niet vergeten dat er volgende maand een veelbelovende nieuwe Sonic-titel is.

video
play-rounded-fill

Note; Geen Nintendo Switch footage

Over Team Sonic Racing

Team Sonic Racing van SEGA en Sumo Digital. De game zal hopelijk een waardige opvolger zijn van de vorige Sonic-racetitel, Sonic & All-Stars Racing Transformed. Het beeldmateriaal van Team Sonic Racing, gemaakt door GameSpot, draait op de PlayStation 4 Pro met 60 fps.

Team Sonic Racing combineert de beste elementen van arcade en snelle racegames in competitieve stijl, terwijl je je confronteert met vrienden in intense multiplayer-races. Race samen en werk samen als een team door power-ups en snelheidsboostjes te delen. Neem de controle over je racestijl – Kies uit 3 verschillende personagetypes en ontgrendel de aan het voertuig aangepaste aanpassingsopties om aan je racestijl te voldoen. Maak het op. Versnellen. – Team Racing met Sonic Speed!

  • Belangrijkste kenmerken
  • Online multiplayer en lokale co-op-modi – 12 spelers per race, een gedeeld scherm met 4 spelers en diverse offline / online racemodi, waaronder de Grand Prix-modus, de expositiemodus, de tijdritmodus en de teamavonturemodus.
  • Team Racing – Race als een team, win als een team. Gebruik verschillende teamacties om je teamgenoten te helpen, tegenstanders uit te schakelen en je Team Ultimate te ontketenen.
  • Prestaties en aanpassing van de huid – Verander het uiterlijk en de behandeling van uw voertuig
  • Wisps – 14 spectaculaire offensieve en verdedigende items om rivaliserende teams te helpen overwinnen!
  • Adventure Mode – Unieke verhaalervaring waarbij spelers kennis maken met basisfuncties en personages van het spel.
  • Verschillende personages en typen – 15 speelbare personages uit de hele Sonic Universe en 3 verschillende personagetypen, waaronder snelheid, techniek en kracht.
Ad