Nieuwe trailer Venture Kid

Nieuwe trailer Venture Kid

FDG Entertainment heeft deze maand bekendgemaakt dat Venture Kid naar de Nintendo Switch komt als een console-exclusive.

Meer over Venture Kid

Venture kid is een 8-bit retro-actie platformer die verder gaat dan alleen de pixels en chiptunes. Het mooie level design, de vermakelijke actie levels en een hele diverse mix van bazen.

Terug in de gouden eeuw van cartridgespellen, werd het ontwikkelingsteam verliefd op de enigszins beperkte games, die gemaakt werden door kleine teams. Op dat moment leek het allemaal tovenarij op de beperkte hardware.

Er zijn toen veel videogamehelden geboren en FDG Entertainment wil met deze game het oude genre een nieuw leven inblazen. Dus pak je controller, blaas het stof van je D-Pad af en reis terug in de tijd. Je missie: de slechte Dr. Teklov stoppen, die bijna klaar is met het bouwen van zijn geheime wapen, verborgen in zijn gigantische ruimtestation. De tijd is schaars, maar onze held Andy zal er alles aan doen om Teklovs duivelse plannen tegen te houden.

De game bevat negen actievolle levels met bazen, een chiptune soundtrak door Matt Creamer (Retro City Rampage), acht unieke en behulpzame Power-Ups die je zullen helpen op je reis en veel geheime plekken die je kunt onderzoeken.

video

Er is nog geen releasedate bekend voor de Nintendo Switch versie.

Ad