Nikkei – Geen nieuwe hardware dit boekjaar

Nikkei – Geen nieuwe hardware dit boekjaar

Ondanks de release van het Nintendo Switch OLED-model bleven er speculaties naar boven komen over een mogelijke Nintendo Switch Pro, een verbeterde versie van de Nintendo Switch met veel verbeterde verwerkings- en grafische mogelijkheden.

Onlangs publiceerde het Japanse tijdschrift Nikkei een nieuw stuk over het gerucht. In een intrigerende wending beweert het Nikkei-stuk dat Nintendo geen nieuwe uitrusting zou uitbrengen voor het fiscale jaar dat eindigt in maart 2023. Desalniettemin, zoals opgemerkt door Bloomberg-schrijver Takashi Mochizuki, is het onduidelijk of deze informatie afkomstig is van Nikkei’s eigen onderzoek of van Nintendo President Shuntaro Furukawa, die voor hetzelfde stuk werd geïnterviewd.

Niet nu, maar … 2024 lijkt precies goed

Gezien het feit dat Nintendo momenteel te maken heeft met supply chain-uitdagingen als gevolg van aanhoudende wereldwijde gebeurtenissen, is het verhaal van Nikkei waarschijnlijk niet zo schokkend. Maar voor ons, hebben we altijd gegokt dat 2024 het jaar is waarin we de echte opvolger van de Nintendo Switch krijgen, want die is uit sinds 2017, wat een behoorlijk lange levensduur is.

Ad