Nintendo 64-emulator bijgewerkt om grafische fouten in Zelda: Ocarina of Time op te lossen

Nintendo 64-emulator bijgewerkt om grafische fouten in Zelda: Ocarina of Time op te lossen

De Nintendo’s Switch Online-lidmaatschapsservice heeft de laatste tijd veel ophef gekregen, met name het Expansion Pack-plan, dat eind vorig jaar debuteerde. Dit komt vooral door de toevoeging van Banjo-Kazooie aan de Nintendo 64-bibliotheek op het Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Fixes voor Nintendo Switch Online N64 Emulator

Als Nintendo nieuwe titels toevoegt aan de retro-bibliotheken van de abonnementsservice, zal het bedrijf periodiek de interne werking van de retro-bibliotheek updaten, evenals de emulator zelf. Nintendo heeft bijvoorbeeld de Nintendo 64-emulator van Nintendo Switch Online aangepast om water beter te laten zien in The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Het is nog niet geweldig, aangezien de mist nog steeds afwezig is, maar het is een indicatie dat Nintendo op zijn minst probeert de N64-emulator te verbeteren.

Feest alsof het 1996 is … terwijl het 2022 is

Doe online met vrienden mee aan een Mario Kart™ 64-race, deel uw scherm en neem iemand mee voor uw Star Fox™ 64-rit, en onderbreek uw spel op elk moment tijdens The Legend of Zelda™: Ocarina of Time™. Geniet van een selectie klassieke Nintendo 64-spellen en er komen er nog meer aan!

Ad