Nintendo Direct – 9 februari 2022 – Presentatie samenvatting

Nintendo Direct – 9 februari 2022 – Presentatie samenvatting

Nintendo heeft later dit jaar een hele reeks extra functies voor de Nintendo Switch onthuld! Je kunt alles hieronder inhalen;

video
play-rounded-fill

Er zijn zoveel opties voor Nintendo Switch-gamers in 2022 en daarna! Nintendo onthulde het hele jaar door een uitgebreid programma met nieuwe games en content voor het Nintendo Switch-systeem in de nieuwste Nintendo Direct-videopresentatie. Nintendo onthulde ook nieuwe informatie over eerder aangekondigde titels, inclusief wanneer ze beschikbaar zouden zijn.

Hoogtepunt van Nintendo Direct van februari 2022

Xenoblade Chronicles 3; Nintendo Switch Sports, een nieuwe versie van de Wii Sports-serie met online spelen; Mario Strikers: Battle League; en Fire Emblem Warriors: Three Hopes behoorden tot de titels die op de Nintendo Direct werden gepresenteerd. Er was ook nieuws over de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass, die de toevoeging omvat van 48 geremasterde cursussen uit de hele Mario Kart-serie aan Mario Kart 8 Deluxe, die gratis toegankelijk is met een betaalde Nintendo Switch Online + Expansion Pass lidmaatschap of als betaalde downloadbare inhoud. Daarnaast werd informatie onthuld over de volgende golf van Splatoon 3’s coöpfunctie Salmon Run, evenals het tijdschema voor de lancering van de game in de zomer. EarthBound en EarthBound Beginnings, twee legendarische RPG’s, komen ook naar Nintendo Switch Online… later vandaag!

Bovendien werden tijdens de presentatie veel games van Nintendo’s wereldwijde uitgevers- en ontwikkelingspartners belicht, waaronder MLB The Show 22 op Nintendo Switch, twee reality-warping-puzzelplatformgames in de Portal: Companion Collection en de high-octane , gratis te spelen Disney en Pixar gevechtsracer Disney Speedstorm. De presentatie omvatte ook remakes en remasters van iconische SQUARE ENIX-games zoals CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION, FRONT MISSION 1st: Remake en FRONT MISSION 2: Remake, evenals LIVE A LIVE!, dat voor het eerst werd uitgebracht buiten Japan.

“Op basis van ons aangegeven lanceringsschema voor 2022, kunnen Nintendo Switch-gebruikers een vrijwel back-to-back reeks franchises verwachten met bekende namen, geliefde favorieten en unieke originelen”, zei Doug Bowser, president van Nintendo of America. “We hopen dat deze reeks games van Nintendo en zijn ontwikkelings- en uitgeverspartners een glimlach op het gezicht tovert van iedereen die een Nintendo Switch-apparaat heeft of overweegt te kopen.”

Zwaai, trap en spijker je een weg naar de overwinning met een verscheidenheid aan sporten die je midden in de actie plaatsen! In de nieuwste versie van de beroemde Wii Sports-franchise, speel je met familie en vrienden in persoon of online, of daag je vriendschappelijke rivalen dichtbij en ver uit. Doe mee aan zes sporten, waaronder voetbal, volleybal, bowlen, tennis, badminton en Chambara, door je echte activiteiten om te zetten in in-game bewegingen met Joy-Con-controllers (zwaardspel). In een Soccer Shoot-Out kun je zelfs een Joy-Con gebruiken met de beenriem die is meegeleverd in de fysieke editie om de bal te trappen! Bovendien wordt dit najaar een zevende sport als onderdeel van een gratis update toegevoegd – maak je klaar voor golf! Wanneer Nintendo Switch Sports op 29 april debuteert, word dan actief en speel het spel! De Nintendo eShop accepteert nu pre-orders. Op 18, 19 en 20 februari kunnen Nintendo Switch Online-leden deelnemen aan een online speeltest. Ga voor meer informatie naar https://nintendoswitchsports.nintendo.com

Booster Course Pass voor Mario Kart 8 Deluxe

In totaal zijn 48 geremasterde cursussen uit de Mario Kart-serie beschikbaar als betaalde downloadbare content voor Mario Kart 8 Deluxe! Tegen het einde van 2023 worden acht banen gepubliceerd in zes golven, die elk lokaal of online kunnen worden gespeeld. Met een betaald Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnement kun je de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass gratis krijgen, of je kunt hem apart kopen voor $ 24,99. De eerste golf bevat cursussen zoals Wii Coconut Mall, N64 Choco Mountain en Tour Tokyo Blur. Op 18 maart wordt de eerste golf van de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass uitgebracht. De DLC is nu beschikbaar voor pre-order in de Nintendo eShop.

Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3 is het derde deel in de veelgeprezen RPG-serie van MONOLITHSOFT. In het midden van het conflict tussen de vijandige landen Keves en Agnus, zullen spelers de rol van protagonisten Noah en Mio op zich nemen. Zes hoofdrolspelers uit zes landen zullen deelnemen aan een groot verhaal waarin het concept ‘leven’ centraal staat. Verken een nieuw universum dat de toekomst verbindt van zowel Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2, die in september 2022 voor Nintendo Switch worden uitgebracht.

Bereid je voor op Strike, een vijf-tegen-vijf-voetbalspel zonder beperkingen – doe wat nodig is om te winnen!

Mario Strikers: Battle League:

Je mag in deze game tackelen, uitrusting gebruiken en speciale schoten maken. Op een enkel Nintendo Switch-systeem kunnen maximaal acht spelers – vier van elke kant – tegen elkaar strijden. Naast individuele wedstrijden kunnen 20 spelers zich bij online spelen aansluiten en strijden om de titel van beste club ter wereld. In deze sport is de belangrijkste regel om het veld te controleren! Op 10 juni verschijnt Mario Strikers: Battle League op Nintendo Switch. De Nintendo eShop accepteert nu pre-orders.

MLB The Show 22

De MLB The Show-serie komt voor het eerst naar de Nintendo Switch! Thuis of onderweg kunnen spelers genieten van de favoriete RPG-modi van fans, waaronder Road to the Show en het online kaartverzamelspel Diamond Dynasty in MLB The Show 22. Met cross-platform spelen en cross-progressie kun je je voortgang voortzetten en verdien en gebruik dingen op andere consolesystemen waar MLB beschikbaar is. Show 22 is nu beschikbaar. MLB Op 5 april wordt The Show 22 uitgebracht op Nintendo Switch. De Nintendo eShop accepteert momenteel pre-orders.

DE RADICALE DREAMERS-EDITIE VAN CHRONO CROSS:

De populaire RPG CHRONO CROSS krijgt een remaster voor de Nintendo Switch! Deze RPG-klassieker heeft veel verbeteringen gekregen, waaronder de optie om vijandelijke ontmoetingen uit te schakelen en vers afgestemde muziek. RADICAL DREAMERS is ook inbegrepen! In dit op tekst gebaseerde avontuur leer je over het begin van CHRONO CROSS. Wanneer CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION op 7 april op de Nintendo Switch wordt gelanceerd, komen twee werelden samen. De Nintendo eShop accepteert momenteel pre-orders.

Companion Collection voor Portal

De Portal Gun is jouw sleutel om de opsluiting in een mysterielab te overleven in de bekroonde titels Portal en Portal 2 van Valve Software. Creëer portalen en warp naar verre locaties in de hoop… cake te vinden? Jij, maar ook kubussen, lasers en robots met verontrustende persoonlijkheidsgraden, kunnen door portalen reizen. Lokale, internet- en split-screen multiplayer-opties zijn inbegrepen in Portal 2. Wanneer Portal: Companion Collection in 2022 op de Nintendo Switch verschijnt, staat je iets te wachten.

Splatoon 3 is een third-person shooter. Bereid je voor om een ​​plons te maken in de komende aflevering van de Splatoon-franchise. Een nieuwe clip onthulde de tweede golf van Splatoon 3’s Salmon Run coöpspel, dat spannende nieuwe functies zal bevatten. Aan het einde van de trailer is er ook een grote Salmonid die nog niet eerder is getoond. De Inklings en Octolings zullen ofwel inkten of zwemmen. Splatoon 3 wordt deze zomer uitgebracht op Nintendo Switch, dus houd ons in de gaten!

Mouthful Mode werd gepresenteerd in een nieuwe teaser voor Kirby’s volgende geweldige 3D-platformavontuur, Kirby and the Forgotten Land! Kirby kan dingen uit de echte wereld binnenkrijgen en veranderen in een voertuig om rond te rijden, een automaat om met sapblikjes aan te vallen, en meer met de Mondvol-modus… Om een ​​paar mogelijkheden te noemen, zou je in een doordringende kegel kunnen veranderen. Kirby’s uiterlijk zal veranderen en hij zal nog krachtiger worden als hij zijn kopieervaardigheden ontwikkelt in Waddle Dee’s wapenwinkel in Waddle Dee Town. Zal Kirby in staat zijn om de Waddle Dees te redden en vrede te brengen in deze vreemde wereld? Op 25 maart wordt Kirby and the Forgotten Land uitgebracht op Nintendo Switch.

Bereid je voor op een razendsnelle Disney- en Pixar-gevechtsracer in Disney Speedstorm! Razendsnelle race-actie met een gerenommeerd scala aan personages en supersnelle, op Disney en Pixar geïnspireerde racebanen van de ontwikkelaars van de Asphalt-serie. Disney Speedstorm is een gratis te spelen game met nieuwe seizoenen die regelmatig worden uitgebracht en waarin nieuwe Disney- en Pixar-personages, circuits en karts aan de game worden toegevoegd. Ook inbegrepen zijn platformonafhankelijke spelen, split-screen en online multiplayer-opties. Deze zomer zal Disney Speedstorm beschikbaar zijn op Nintendo Switch.

No Man’s Sky:

Reis door een eindeloos universum waar elke ster het licht is van een verre zon, elk in een baan om planeten vol leven, en je mag ze allemaal bezoeken! Bouw wat je maar wilt, van kleine buitenposten tot rijken met meerdere planeten. Rekruteer vrienden, ga op zoek naar voorraden en vecht om in leven te blijven. Ontdek nieuwe gebieden, dieren en meer in deze grenzeloze, procedureel gecreëerde kosmos. Deze zomer wordt No Man’s Sky uitgebracht voor Nintendo Switch.

EarthBound / Earthbound Beginnings

In de favoriete Super NES-klassieker EarthBound, sluit je je aan bij Ness, Paula, Jeff en Poo op hun missie om een ​​eeuwenoude voorspelling te vervullen en de kwaadaardige Giygas te verslaan (en misschien onderweg een Runaway Five-concert mee te maken). Er is ook EarthBound Beginnings beschikbaar, een vertaalde versie van het originele Famicom Mother-spel dat zich afspeelt in het jaar 198X. EarthBound en EarthBound Beginnings zijn vanaf vandaag beschikbaar op Nintendo Switch Online!

Metroid Dread-update

Metroid Dread krijgt vandaag een gratis update! In de harde Dread Mode-instelling resulteert zelfs één treffer in een game over. Als je nieuw bent in de Metroid-franchise, zal de nieuw geïntroduceerde Rookie Mode-moeilijkheid je helpen sneller te herstellen. In april brengt een gratis update een Boss Rush-modus, waarin je monsters één voor één bevecht in een continu gevecht.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp:

Nieuwe informatie van de frontlinies is binnen! Adviseer via twee wilde en vermakelijke campagnes een beroemde cast van bevelvoerende officieren, nu ingesproken. Je zult een verscheidenheid aan personages en geografie tegenkomen, die je allemaal zullen dwingen om vechttactieken te bedenken. Naast de campagnes in Advance Wars en Advance Wars 2: Black Hole Rising, kunnen spelers strijden in de War Room voor topscores, aangepaste kaarten ontwikkelen en delen in de Design Room, en vrienden en vijanden bevechten in Local en Online Multiplayer. Op 8 april wordt Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp uitgebracht op Nintendo Switch.

STAR WARS: The Force Unleashed:

Ontketen de macht van de Force in dit klassieke Star Wars-actie-avontuur. Als Darth Vader’s Secret Apprentice jaag je op Jedi Masters in herkenbare werelden met dodelijke Force-vaardigheden en lichtzwaardcombinaties. Gebruik knopbediening of bewegingsbediening, die zijn verbeterd ten opzichte van de originele editie van de Wii. Je kunt zelfs concurreren met een buddy in een lokale strijd om te zien wie de machtigste Jedi in de melkweg is. Op 20 april verschijnt STAR WARS: The Force Unleashed op Nintendo Switch. De Nintendo eShop accepteert momenteel pre-orders.

Assassin’s Creed The Ezio Collection:

Drie veelgeprezen Assassin’s Creed-games vertellen het hele verhaal van de beroemde huurmoordenaar Ezio Auditore da Firenze. In de loop van drie games, twee extra korte films en DLC reizen spelers naar Renaissance Italië en het 16e-eeuwse Constantinopel, communiceren met historische persoonlijkheden en ontdekken de mysteries van de Creed. Profiteer bovendien onderweg van verbeterde functies voor de Nintendo Switch-versie, zoals touchscreenbediening, HD-rumble en een betere weergave op het scherm. Op 17 februari wordt Assassin’s Creed The Ezio Collection uitgebracht op Nintendo Switch.

Cuphead – The Delicious Last Course

In de betaalde DLC Cuphead – The Delicious Last Course krijg je nog een portie Cuphead-actie! Cuphead en Mugman worden deze keer vergezeld door mevrouw Chalice voor een wild avontuur waarin je het nieuwe Inkwell Isle zult verkennen en de nieuwe bewegingen van mevrouw Chalice zult gebruiken, waaronder dubbele sprongen en rollende ontwijkingen. Versla een hele reeks nieuwe vijanden, elk met hun eigen persoonlijkheid, evenals gekke en vreselijke aanvallen. Op 30 juni wordt Cuphead – The Delicious Last Course uitgebracht op Nintendo Switch.

De nieuwste Taiko no Tatsujin-game, Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival, komt naar de Nintendo Switch! Er zijn in totaal 76 beats, waaronder een orkestrale vertolking van het hoofdthema van The Legend of Zelda, evenals ‘Gurenge’, ‘Feel Special’ en ‘Racing into the Night’. In de nieuwe game Great Drum Toy War zet je je vrienden tegen elkaar op of geef je een live optreden met vrienden in DON-chan Band. Bovendien wordt bij de lancering een betaalde in-game lidmaatschapsservice aangeboden met toegang tot meer dan 500 nummers. Wanneer Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival in 2022 op de Nintendo Switch verschijnt, kun je naar hartelust drummen.

Fire Emblem Warriors Three Hopes:

Help personages uit Fire Emblem: Three Houses in enorme conflicten in een door oorlog verscheurd Fódlan. Edelgard, Dimitri, Claude en andere personages uit Fire Emblem: Three Houses keren terug om hun strijdvaardigheid te demonstreren. Ontketen dodelijke combinaties en spectaculaire speciale technieken in realtime gevechten boordevol actie. Schiet als personages uit de Fire Emblem: Three Houses-game door zwermen vijanden. Versla talloze tegenstanders met Edelgards bijl of Dimitri’s lans, of gebruik de boog van Claude om vijanden van ver weg te schieten. Fódlans toekomst zal rooskleuriger zijn als je je een weg ernaartoe snijdt, slingert en speert. Op 24 juni wordt Fire Emblem Warriors: Three Hopes uitgebracht op Nintendo Switch.

De RPG-game LIVE A LIVE, die voorheen niet beschikbaar was buiten Japan, komt naar de Nintendo Switch in HD-2D! Er zijn zeven verschillende verhaallijnen om uit te kiezen, elk met zijn eigen hoofdrolspeler, historische periode en gameplay-stijl. Een zwerver met een premie op zijn hoofd vecht om te overleven in het Wilde Westen. Een shinobi voert een geheime missie uit in de schemering van Edo Japan. Je mag deze verhalen in elke gewenste volgorde lezen; de reis is helemaal aan jou. Wanneer LIVE A LIVE op 22 juli debuteert voor Nintendo Switch, ga je op ontdekkingsreis. De Nintendo eShop accepteert momenteel pre-orders.

TRIANGLE STRATEGY

De tactische RPG TRIANGLE STRATEGY is er binnenkort, en een nieuwe demo waarmee je van Chapter 1 tot Chapter 3 kunt spelen, is nu beschikbaar in de Nintendo eShop. Eenmaal gekocht, kunnen opgeslagen gegevens van de demo worden overgedragen naar de volledige game. Serenoa en zijn aanhangers zullen verstrikt raken in de strijd tussen de drie landen. Wanneer TRIANGLE STRATEGY op 4 maart debuteert op Nintendo Switch, zullen jouw beslissingen en overtuigingen hun lot beïnvloeden.

FRONT MISSION 1 / FRONT MISSION 2

De originele FRONT MISSION-game krijgt een complete make-over voor Nintendo Switch! Je bestuurt gewapende robots die bekend staan ​​als Wanzers en leidt je eenheid naar de overwinning in deze tactische RPG. Krijg de overhand in gevechten door te mikken op componenten van de tegenstander om te vernietigen, en leer meer over de fantastische plot van deze klassieke game. Wanneer FRONT MISSION 1st: Remake deze zomer uitkomt op Nintendo Switch, wees dan klaar om te vechten. In de toekomst zal FRONT MISSION 2: Remake worden uitgebracht voor Nintendo Switch.

KLONOA Phantasy Reveries-serie:

Klonoa 2: Lunatea’s Veil en Klonoa: Door to Phantomile komen naar de Nintendo Switch! Gebruik de omgeving in je voordeel, ren, spring en zweef terwijl je met windkogels schiet om vijanden te vangen en door dromerige zijwaarts scrollende stadia te slingeren. Op 8 juli wordt de KLONOA Phantasy Reverie Series uitgebracht op Nintendo Switch, zodat je fantastische avonturen kunt beleven.

Undying Moon door GetsuFumaDen: De dood is niet het einde: Versla helse tegenstanders tot je sterft, en zet dan de strijd voort in een fris lichaam met je onsterfelijke ziel en herinneringen! GetsuFumaDen: Undying Moon combineert rogue-achtige gameplay in de Ukiyo-e-stijl met een prachtig duister fantasierijk tot leven gebracht door traditionele Japanse kunst. Hoewel de dood niet het einde is, blijft het rijk van de hel bestaan, waarbij elke poging nieuwe lay-outs en problemen oplevert om te overwinnen. Undying Moon komt later vandaag naar Nintendo Switch… GetsuFumaDen: Undying Moon komt later vandaag naar Nintendo Switch…

SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE:

In de hele GUNDAM-wereld vinden vreemde gebeurtenissen plaats die bekend staan ​​als Breaks. Zoek in SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE uit wat de oorzaak is en corrigeer de chronologie. Je voert het bevel over drie Mobile Suits in dynamische actie-RPG-gevechten, met de optie om de mogelijkheden van elk pak te upgraden met Parts. Je kunt zelfs online coöp-multiplayer spelen met je vrienden. In 2022 wordt SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE uitgebracht voor Nintendo Switch.

MASTERPIECE OF KINGDOM HEARTS INTEGRUM voor Cloud:

Drie KINGDOM HEARTS-collecties komen naar Nintendo Switch als cloudversies die kunnen worden gespeeld terwijl je verbonden bent met internet, variërend van de originele KINGDOM HEARTS tot KINGDOM HEARTS III en de + Re MIND (DLC). Herbeleef geliefde herinneringen aan eerdere playthroughs of ontdek deze oprechte ervaringen voor het eerst op Nintendo Switch met Sora, Donald en Goofy. Op 10 februari wordt KINGDOM HEARTS INTEGRUM MASTERPIECE for Cloud, dat alle drie de gamecollecties omvat, gelanceerd op de Nintendo Switch! Elke collectie is ook afzonderlijk verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

Een montage van aankomende Nintendo Switch-games werd getoond tijdens de Nintendo Direct-presentatie, waaronder LEGO Brawls, een snelle LEGO versie van multiplayer-platforming die deze zomer wordt gelanceerd; Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles, een opwindende arenajager die op 10 juni wordt gelanceerd; Two Point Campus, een simulatiegame voor het bouwen van een campus die op 17 mei wordt gelanceerd met een volledige cursuslading levensvreugde; en Zombie Army 4,

Vergeet niet dat de Nintendo Switch ouderlijke instellingen heeft waarmee ouders kunnen beperken wat hun kinderen mogen zien. Ga naar https://www.nintendo.com/switch/ voor meer informatie over andere functies.

Ad