Nintendo Direct – Februari 2023 samenvatting

Nintendo Direct – Februari 2023 samenvatting

De Nintendo Direct van 8 februari had veel en we bedoelen veel hoogtepunten, hier is een korte samenvatting van de belangrijkste;

Nintendo Direct – Hoogtepunten van februari 2023

Metroid Prime Remastered, een HD-remake van de eerste Metroid Prime-game, die zijn debuut maakte op het Nintendo GameCube-systeem, werd bevestigd om naar het Nintendo Switch-systeem te komen in een nieuwe Nintendo Direct-videopresentatie die overal aan terminals werd geleverd de aarde vandaag.

Een digitale editie van Metroid Prime Remastered zal later vandaag beschikbaar zijn voor aankoop op Nintendo Switch, en een fysiek exemplaar van de game zal op 22 februari worden uitgebracht. Daarnaast heeft Nintendo aangekondigd dat later vandaag een groeiende bibliotheek met geselecteerde Game Jongensgames worden toegevoegd aan de Nintendo Switch Online-service, te beginnen met negen klassieke titels. Bovendien heeft Nintendo onthuld dat de Nintendo Switch Online + Expansion Pack-service een groeiende bibliotheek van geselecteerde Game Boy Advance-games zal ontvangen, te beginnen met zes klassieke titels.

Het geplande vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, getiteld The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, was een ander spel dat veel aandacht kreeg tijdens de Nintendo Direct van vandaag. De gameplay-video van Link’s enorme reis onthulde niet eerder vertoonde wapens en voertuigen, evenals eilanden die boven Hyrule zweefden die nog nooit eerder waren gezien. Bovendien is zojuist de eerste complete gameplay-trailer voor Pikmin 4, de nieuwste aflevering in de Pikmin-serie, waarin spelers uitdagingen op een buitenaardse wereld moeten overwinnen door een cast van kleine beestjes te regisseren, zojuist openbaar gemaakt. De meest recente versie kan op 21 juli worden gekocht op de Nintendo Switch en bevat een Space Dog, Ice Pikmin en een aantal andere nieuwe ontdekkingen.

Verschillende bekende personages en series zullen hun comeback maken in games die beschikbaar zullen zijn op de Nintendo Switch, zoals te zien is in onthullingen die tijdens de videopresentatie werden verstrekt door de ontwikkelings- en publicatiepartners van Nintendo. Deze omvatten PROFESSOR LAYTON en The New World of Steam, een nieuwe aflevering in de Layton-serie; Disney Illusion Island, een 2D-platformgame-avontuur met Mickey en zijn vrienden; Samba de Amigo: Party Central, het klassieke ritmespel dat groover is herboren dan ooit; Baten Kaitos I & II HD Remaster, een revival van de Nintendo GameCube RPG-klassiekers; Ghost Trick: Phantom Detective, welke

Executive Vice President Sales, Marketing en Communications voor Nintendo of America, Devon Pritchard

Met een rijk aanbod aan Nintendo Switch-titels voor alle soorten gamers, en met het debuut van Metroid Prime Remastered vandaag, vindt Nintendo voortdurend manieren om fans te verrassen en tevreden te stellen. Metroid Prime Remastered is hier het nieuwste voorbeeld van. Het jaar 2023 belooft een uitstekend jaar te worden voor degenen die games spelen op de Nintendo Switch en voor alle anderen die graag mee willen doen.

Bezoek de volgende link op de Nintendo-website om de Nintendo Direct-video in zijn geheel te zien: https:/ /www.nintendo.com/nintendo-direct/02-08-2023/

video
play-rounded-fill

Metroid Prime Remastered

De originele Metroid Prime-videogame is hersteld voor de Nintendo Switch-console en heeft high-definition beelden en verbeterd geluid. Het gezichtspunt van Samus Aran zal worden gebruikt om de planeet Tallon IV te onderzoeken. Wees echter op uw hoede, want deze vreemde planeet verbergt meer geheimen dan op het eerste gezicht lijkt. Vecht terug tegen aanvallen van vijandige wezens met stralen, raketten, bommen en andere soorten wapens. Deze bijgewerkte versie heeft een vernieuwde esthetiek, evenals de huidige dual-stick-bediening, waarmee je door de omgeving kunt navigeren en tegelijkertijd je standpunt onafhankelijk kunt aanpassen. Het is ook de allereerste keer dat dit aloude spel tijdens het reizen gespeeld mag worden. Later vandaag zal de digitale editie van Metroid Prime Remastered te koop zijn in de Nintendo eShop en in de My Nintendo Store op Nintendo.com. Op 22 februari zal het fysieke exemplaar van de game te koop zijn in winkels.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom neemt spelers mee op een onvergetelijke reis door Hyrule, zowel te land als in de lucht. In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild heb je de vrijheid om je eigen avontuur te kiezen terwijl je door de uitgestrekte landschappen van Hyrule en de raadselachtige eilanden in de grote lucht boven je zweeft. Ben jij in staat om terug te vechten tegen de kwade krachten die het koninkrijk bedreigen met de kracht die Link’s nieuwe talenten bieden? Naast de standaardversie, die wordt verkocht voor een adviesprijs van $ 69,99, zal The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Collector’s Edition op de dag van lancering beschikbaar worden gesteld voor een adviesprijs van $ 129,99. Deze editie bevat een fysiek exemplaar van de game, een artbook met concept art, een Steelbook-hoes, een Iconart-stalen poster en een set van vier pin-badges. Er komt ook een nieuw Link-amiibo-figuurtje op basis van de game dat afzonderlijk kan worden gekocht. Als je deze figuur gebruikt, krijg je toegang tot extra materialen en wapens, naast een uniek weefsel voor Link’s paraglider. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom debuteert op 12 mei voor de Nintendo Switch. Het is nu mogelijk om een ​​pre-order te plaatsen voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom via de Nintendo eShop, in winkels en in de My Nintendo Store op de website van Nintendo.

Pikmin 4

Pikmin 4 laat spelers kennismaken met de Pikmin, kleine, plantachtige organismen die kunnen worden gekweekt, geplukt, bestuurd en gebruikt om vijanden te verslaan terwijl ze een belangrijk doel op een onbekende wereld voltooien. Deze nieuwsgierige metgezellen zijn er in verschillende smaken; de Rode Pikmin zijn onaangedaan door vlammen, terwijl de onlangs geïntroduceerde IJspikmin zowel hun vijanden als hun omgeving kunnen bevriezen. Maak onderweg gebruik van de kleine kracht van je Pikmin door ook wat strategisch te denken. Je krijgt ook een Space Dog genaamd Oatchi, die je tijdens je reis kan helpen door dingen te doen zoals het vernietigen van barrières en het meenemen van Pikmin. Als je de piepkleine Pikmin en een slimme hond aan je zijde hebt, is er geen probleem dat hij te groot of te klein is! Houd de videogame Pikmin 4 in de gaten, die volgens de planning op 21 juli voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht. De Nintendo eShop, winkellocaties en de My Nintendo Store op Nintendo.com ondersteunen momenteel allemaal pre-orders voor de artikel.

Disney Illusion-Island

Disney Illusion Island nodigt je uit om Mickey en zijn vrienden te vergezellen op hun avontuur rond het raadselachtige eiland Monoth op zoek naar drie magische boeken en de eilandbewoners, de Hokuns, die klein en harig zijn. Je kunt spelen als Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck of Goofy terwijl je je een weg baant door een wereld die zorgvuldig met de hand is gemaakt in dit nieuwe coöperatieve 2D-platformgame-avonturenspel voor één tot vier personen. Disney Illusion Island wordt op 28 juli exclusief voor de Nintendo Switch gelanceerd. De game heeft volledig gesproken, geanimeerde tussenfilmpjes en een originele soundtrack die is gecomponeerd. Vanaf vandaag kunnen klanten hun pre-orders voor Disney Illusion Island plaatsen in de Nintendo eShop, in winkels en op de Nintendo-website.

OCTOPATH TRAVELER II

Het volgende deel in de OCTOPATH TRAVELLER-serie, getiteld OCTOPATH TRAVELLER II, is bijna klaar om uitgebracht te worden. Er wachten acht nieuwe avonturen om verteld te worden, na acht nieuwe reizigers, elk met hun eigen geschiedenis, redenen om te reizen en speciale vaardigheden. Welke van de twee wegen ga jij als eerste nemen? Wie zullen je vrienden en bondgenoten zijn? Waar ga je precies eindigen op deze reis? OCTOPATH TRAVELLER II, dat op 24 februari beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch, neemt spelers mee naar een geheel nieuwe planeet. Later vandaag zal een speelbare preview van de game inclusief de beginniveaus toegankelijk worden gemaakt in de Nintendo eShop.

Samba de Amigo: Party Central

Beweeg op het ritme en schud met je Joy-Con-controllers in een nieuwe Samba de Amigo-game! Om te bepalen wie de meest indrukwekkende dansvaardigheden heeft, kun je het lokaal of online opnemen tegen andere spelers in de World Party-modus. Er staan ​​veertig nummers op, die een scala aan genres van over de hele wereld vertegenwoordigen. Wanneer Samba de Amigo: Party Central deze zomer naar de Nintendo Switch komt, wil je je controllers erbij pakken en de boel op stelten zetten.

Game Boy- en Game Boy Advance-titels

Een selectie van Game Boy-games is nu beschikbaar om online te spelen op de Nintendo Switch! Je kunt deze games spelen wanneer je maar wilt, waar je maar wilt, wanneer je maar wilt op de Nintendo Switch, net zoals vroeger. Schermfilters kunnen worden toegepast op je Game Boy-, Game Boy Pocket- of Game Boy Color-console om je speelstijl te personaliseren. Bovendien kunnen voor het eerst maximaal twee mensen tegelijkertijd lokaal of online compatibele games spelen. Het volgende is een complete lijst van de klassieke games die beschikbaar zullen zijn wanneer de service voor het eerst wordt gelanceerd, met meer titels die in de nabije toekomst zullen worden toegevoegd:

Lancering van games voor Nintendo Switch en Game Boy Online.

  • Tetris
  • Super Mario Land 2 – 6 gouden munten
  • Link’s Awakening DX is de eerste game in de Legend of Zelda-serie.
  • GARGOYLE’S ZOEKTOCHT
  • Game & Watch-galerij 3
  • De nieuwe nachtmerrie is alleen gelaten worden in het donker
  • Wario Land 3,
  • Metroid II: Terugkeer van Samus
  • Kirby’s droomland

Bovendien zijn er binnenkort titels voor de Game Boy Advance beschikbaar op Nintendo Switch Online + Expansion Pack! Zowel lokaal als online spelen is ingeschakeld voor games die compatibel zijn, en voor het eerst kunnen maximaal vier mensen tegelijkertijd online spelen. De volgende games zijn beschikbaar om te spelen wanneer de lancering plaatsvindt:

Lancering van spellen voor Nintendo Switch, Game Boy Advance en meer online

  • Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3
  • Mega Microgame, gepresenteerd door WarioWare, Inc.
  • Kuru Kuru Kururin
  • Mario Kart: Supercircuit
  • Mario & Luigi: Superstar Saga

Deze collectie zal op een bepaald moment in de niet al te verre toekomst ook The Legend of Zelda: The Minish Cap Select-games bevatten. Je kunt Game Boy-spellen spelen als je een actief abonnement hebt op Nintendo Switch Online; Als alternatief kun je later op de dag Game Boy- en Game Boy Advance-games spelen als je een actief lidmaatschap hebt voor Nintendo Switch Online plus het uitbreidingspakket.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Oproep aan alle liefhebbers van strategiespellen: Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp nodigt je uit om je bij Andy, Max, Sami en andere speelbare personages aan te sluiten in twee volledige verhalende campagnes, die elk boordevol levendige turn-based tactische gevechten. Train je tactische en strategische vaardigheden in verschillende omgevingen. Ontwerp je eigen kaarten en deel ze met anderen! Je kunt je vrienden ook lokaal of online uitdagen voor gevechten tegen elkaar, en de lokale modus ondersteunt maximaal vier spelers. Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp wordt op 21 april gelanceerd voor de Nintendo Switch. Vandaag is de eerste dag dat pre-orders beschikbaar zijn in de Nintendo eShop, in winkels en in de My Nintendo Store op Nintendo.com.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Cereza en de lang verloren gewaande demon zijn de wortels van Bayonetta: Cereza, een tienerheks die Bayonetta’s leerling was jaren voordat haar naam werd veranderd in Bayonetta, leidt je door een nieuwe interpretatie van de Bayonetta-sage. Gebruik de kracht van Cereza en put uit de woede van haar helse demonenmaatje Cheshire, terwijl je je een weg baant door het gevaarlijke en raadselachtige Avalon Forest, dat vol zit met mysteries en vijanden. Je hebt gelijktijdige controle over Cereza en Cheshire als je voor deze optie kiest. Door de elementaire kracht van hout, rotsen, water en vuur uit het bos te verwerven, kun je toegang krijgen tot voorheen ontoegankelijke paden en krijg je een voordeel in gevechten. Is het mogelijk voor Cereza om de kracht te verwerven die nodig is om haar moeder te redden, en zal Cheshire ooit een manier vinden om terug te keren naar zijn eigen land? Toegankelijkheidsinstellingen in Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, zoals het verlagen van de hoeveelheid opgelopen schade of het automatiseren van sommige besturingen, kunnen het spel leuker maken voor zowel Bayonetta-beginners als Bayonetta-veteranen wanneer het op 17 maart wordt gelanceerd voor Nintendo Switch. De Nintendo eShop, winkellocaties en de My Nintendo Store op Nintendo.com ondersteunen momenteel allemaal pre-orders voor het product.

Omega Strikers

In Omega Strikers kun je het tegen andere spelers opnemen in een gratis online arena voor meerdere spelers! In deze razendsnelle drie-tegen-drie-vechtpartij is het je doel om doelpunten te maken en je tegenstanders van de arena te slaan. Je zult een van de meer dan 15 Strikers zijn die strijden in een op airhockey geïnspireerde game waarin je met slijm gooit, tofu gooit en met raketten je weg naar de overwinning baant. Op 27 april is Omega Strikers beschikbaar voor de Nintendo Switch. De Nintendo eShop accepteert nu vooruitbestellingen voor deze game, die volledig gratis te spelen is.

Etrian Odyssey Origins-collectie

Een compilatie van de originele drie Etrian Odyssey-games, gerestaureerd in high definition en getiteld Etrian Odyssey Origins Collection, zal binnenkort beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch. Je hebt deze keer alleen een lege kaart als gids terwijl je teruggaat naar het uitgestrekte doolhof. Je kunt zelfs nog verder gaan als je de kaart schetst terwijl je de wereld verkent, waar zowel gevaarlijke wezens als waardevolle rijkdommen op je wachten. Er zijn vierentwintig gloednieuwe karakterafbeeldingen in dit boek. Op 1 juni is de Etrian Odyssey Origins Collection beschikbaar voor de Nintendo Switch. Elke game in de collectie wordt ook afzonderlijk verkocht in de Nintendo eShop wanneer de collectie wordt uitgebracht. De pre-orderperiode is begonnen.

Sae of Stars

Sea of ​​Stars is een retro-geïnspireerde, turn-based rollenspel waarin spelers de krachten van de zon en de maan moeten gebruiken om het kwaad te verslaan. Verken op je gemak een prachtig universum, communiceer met mensen uit vele lagen van de bevolking en richt grote schade aan bij je vijanden door je aanvallen precies zo te timen. Op 29 augustus vaart Sea of ​​Stars uit op de Nintendo Switch. Later vandaag komt er een gratis demoversie van de game beschikbaar via de Nintendo eShop.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Er begint zich een nieuw verhaal te ontvouwen in de Kirby’s Return to Dream Land Deluxe-game wanneer Magolor, de interdimensionale reiziger uit het hoofdavontuur, zijn krachten verliest en het rijk tussen de dimensies moet ontvluchten. Deze gebeurtenis vindt plaats in het spel wanneer Kirby’s Return to Dream Land Deluxe wordt gespeeld. Na het voltooien van Story Mode heb je toegang tot deze gloednieuwe epiloog. Deze raadselachtige regio, die meer dan 20 verschillende niveaus heeft om te onderzoeken, staat open voor verkenning door maar liefst vier mensen tegelijk die hetzelfde systeem gebruiken. Is het mogelijk voor Magolor om zijn capaciteiten terug te krijgen en zonder incidenten terug te keren naar zijn planeet? Later vandaag zal er ook een demoversie van Kirby’s Return to Dream Land Deluxe beschikbaar zijn om te downloaden via de Nintendo eShop. Een demoversie van het spel met bepaalde niveaus en subgames kan door maximaal vier personen tegelijk worden gespeeld. Op 24 februari komt Kirby’s Return to Dream Land Deluxe uit voor de Nintendo Switch. Zowel de Nintendo eShop als de My Nintendo Store op Nintendo.com accepteren momenteel pre-orders voor het product in kwestie.

Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass* Vol. 3 en 4

Voeg nieuwe dingen toe aan je reizen rond Aionios om ze nog gedenkwaardiger te maken! In deel 3 krijg je de kans om je krachten te bundelen met Masha, de meest recente held en een ervaren lapidarist. Bovendien zullen Challenge Battles in roguelike-stijl in deze update worden opgenomen. Door deze fase van de uitdagingsgevechten van de game te spelen, kun je vers bijgewerkte in-game kleding voor je hoofdpersonages winnen, meer helden aan je groep toevoegen en unieke krachten voor ze ontgrendelen. Op 15 februari wordt het derde deel van de Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass uitgebracht. Kijk uit naar een opwindend laatste deel, dat later dit jaar zal worden uitgebracht als onderdeel van deel 4, en het zal een origineel verhaalscenario hebben. De Xenoblade Chronicles 3-uitbreidingspas kan nu worden gekocht in de Nintendo eShop en in de My Nintendo Store op Nintendo.com. Deze pas geeft toegang tot in totaal vier delen downloadbare content die tussen nu en eind 2023 zullen worden gepubliceerd.

Season Pass voor Splatoon 3

Denk je dat je toe bent aan iets leuks? De Expansion Pass van Splatoon 3 brengt je Inkopolis en Side Order. Dit pakket met downloadbare content (DLC) voor de game Splatoon 3 kost geld en biedt twee contentgolven. De stad Inkopolis maakt deel uit van de eerste golf. Je kunt van deze geweldige locatie uit de eerste Splatoon-game je eigen stampgebied maken. Inkopolis Plaza, dat deel uitmaakt van Wave 1, heeft de afgelopen jaren aanzienlijke transities doorgemaakt, met een aantal nieuwe retailers die er zaken doen. Tijdens Splatfests kun je hier ook een optreden zien van de Squid Sisters! Een nieuwe singleplayer-campagne genaamd Side Order super jumps wordt toegevoegd aan de Splatoon 3-game in de tweede golf van de inhoudsupdate van deze DLC. Ontdek wat er is geworden van Inkopolis Square, de belangrijkste locatie in de Splatoon 2-videogame. Later vandaag zal de Splatoon 3-uitbreidingspas te koop worden aangeboden in de Nintendo eShop, en Wave 1 zal ergens in het voorjaar worden uitgebracht. Het debuut van Wave 2, Side Order, staat gepland voor de toekomst. Na het kopen van de uitbreidingspas kunnen spelers een inhoudspakket downloaden dat hen toegang geeft tot extra in-game goederen als bonussen.

Fire Emblem Engage Expansion Pass

Nieuwe emblemen zullen worden opgenomen in volgende golven van de Fire Emblem Engage Expansion Pass downloadbare content (DLC). Deze nieuwe emblemen zullen beschikbaar zijn in wave 2-4. Emblemen zoals Hector, the Emblem of Strength, Soren, the Emblem of Acumen, en Camilla, the Emblem of Revelation, behoren tot de nieuw toegevoegde emblemen die beschikbaar zijn in Wave 2 en die de Divine Dragon en hun vrienden zullen helpen in de strijd. Chrom en Robin, een Emblem of Bonds, en Veronica, een Emblem of Heroes zullen deel uitmaken van Wave 3, die zijn eigen set heroïsche emblemen zal hebben. Om deze emblemen te krijgen, kun je deelnemen aan extra taken. Bovendien wordt het Fell Xenologue-verhaal toegankelijk nadat Wave 4 is voltooid. De Fire Emblem Engage-uitbreidingspas kan nu worden gekocht in de Nintendo eShop en in de My Nintendo Store op de website van Nintendo. Deze pas geeft toegang tot vier contentgolven die tussen nu en eind 2023 worden uitgebracht. Wave 2 gaat live… later vandaag!

Mario Kart 8 Deluxe –Booster Course Pass – Wave 4

Met de release van Wave 4 van de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Track Pass DLC, zal Yoshi’s Island, een gloednieuwe baan, beschikbaar zijn om te spelen in Mario Kart 8 Deluxe. Het personage Birdo, die zijn debuut maakte in Mario Kart: Double Dash!!, zal ook in de volgende update worden opgenomen. In volgende golven zullen we personages uit de Mario Kart-franchise toevoegen die in eerdere games zijn verschenen. Dit voorjaar wordt de vierde reeks downloadbare content voor Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass uitgebracht voor het Nintendo Switch-systeem. De Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass heeft zes verschillende golven, die elk uit acht verschillende levels bestaan, en ze zullen allemaal eind 2023 beschikbaar zijn. Je kunt de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass kopen op de bezit in de Nintendo eShop, of je kunt er zonder extra kosten gebruik van maken als onderdeel van een betaald lidmaatschap van Nintendo Switch Online met een uitbreidingspakket.

Dead Cells – Return to Castlevania

De roguelike actie-platformgame Dead Cells heeft extra downloadbare content ontvangen in de vorm van een betaald uitbreidingspakket genaamd Return to Castlevania: Dracula’s Castle. Verken samen met Richter Belmont en Alucard de verschrikkelijke gangen en omgeving van het kasteel op weg naar een gevecht met Death en Dracula zelf. Op 6 maart is Dead Cells: Return to Castlevania te koop voor de Nintendo Switch. De Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com accepteren nu beide vooruitbestellingen voor het product.

REROLL+ Royal Reverie is een spel dat we graag spelen

Katamari In deze remake van het spel We Love Katamari ga je rond en verzamel je veel verschillende dingen. Rol door een klaslokaal, een dierentuin en de ruimte als een jonge koninklijke zoon die de taak heeft gekregen om de lucht nieuw leven in te blazen en hun sprankeling terug te brengen. De nieuwe functies omvatten de mogelijkheid om foto’s te maken met een selfiecamera en om als een jongere versie van de King of All Cosmos te spelen in vijf nieuwe uitdagingen. Op 2 juni komt We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie uit voor de Nintendo Switch. Vanaf 20 februari kunnen alle huidige leden van Nintendo Switch Online deelnemen aan een gratis proefversie van Katamari Damacy REROLL.

Ghost Trick and Phantom Detective

Het tijdreizende moordmysterie Ghost Trick en Phantom Detective Er komt een nieuwe HD-versie van Ghost Trick. Wanneer een persoon sterft en overgaat in een geest, krijgen ze het vermogen om de dingen te bezitten en te manipuleren die ze voorheen beheersten. Kom meer te weten over de mysterieuze geschiedenis van Sissel en help mee bij het oplossen van de raadsels rond de gebeurtenissen van die tragische nacht. Het spookachtige avonturenspel Ghost Trick: Phantom Detective komt deze zomer naar de Nintendo Switch.

Fashion Dreamer

Welkom bij Fashion Dreamer, een modesimulatiegame waarin je je kunt laten betoveren en je creaties kunt delen met andere spelers op weg naar een modieuze influencer. Modedromer: u kunt kiezen uit meer dan 1.400 verschillende ontwerpmogelijkheden en online communiceren met andere mensen om uw sociale netwerk en uw merk te ontwikkelen. Heb je een goed gevoel voor stijl? Stel dan je gevoel voor mode op de proef wanneer Fashion Dreamer dit jaar zijn intrede doet op de Nintendo Switch.

DECAPOLICE

Met DECAPOLICE kunnen spelers de rol aannemen van een toekomstige politieonderzoeker en proberen uitdagende zaken op te lossen. Je ontdekt een wijd open wereld en geniet van de uitdaging van logisch redeneren in deze raadselachtige detectiveroman ontwikkeld door Level-5, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de Professor Layton-serie. Dit jaar verschijnt DECAPOLICE voor de Nintendo Switch.

FANTASY LIFE

The Girl Who Steals Time is de eerste aflevering van de FANTASY LIFE-serie. Je begint een nieuw leven vol opwindende ervaringen wanneer je merkt dat je aanspoelt op een mysterieus eiland dat vroeger de thuisbasis was van een welvarende oude beschaving. Terwijl je werkt aan de ontwikkeling van je eiland via activiteiten zoals ambachten, zoektochten en veldslagen, kun je ook door de tijd reizen om mysteries te onderzoeken en de loop van de geschiedenis te veranderen. Dit jaar werd de game FANTASY LIFE I The Girl Who Steals Time uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Professor Byron Layton and The New World of Steam

De geliefde serie gaat verder met de volgende aflevering, waarin professor Layton nieuwe raadsels in een andere omgeving zal aanpakken. Terwijl je je een weg baant door het verhaal van dit op puzzels gebaseerde fantasie-avontuur, moet je een aantal echt geweldige puzzels oplossen. Houd een oogje in het zeil voor meer informatie zodra deze beschikbaar komt.

TRON: Identity

Een verhalend puzzel-avonturenspel dat zich afspeelt in de TRON-wereld en spelers uitdaagt om een ​​nieuw Grid te betreden. Ontdek dodelijke feiten en vind een manier om terug te krijgen wat je bent kwijtgeraakt terwijl je je een weg baant door een angstaanjagende wereld. Je keuzes en de relaties die je creëert, hebben een directe invloed op het verhaal, en het pad dat het verhaal volgt, zal een van de vele verschillende variaties zijn waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van wat je doet. Er is onzekerheid over de toekomst van het Grid. In april maakt TRON: Identity zijn debuut op consoles, te beginnen met de Nintendo Switch.

Minecraft Legends

Een nieuw actie-strategiespel waarin spelers een prachtige regio verkennen die wemelt van een verscheidenheid aan soorten en een schat aan hulpbronnen. De Piglins zijn gekomen en ze vormen een gevaar voor de bovenwereld als ze niet worden tegengehouden. Deze utopie staat echter op het punt vernietigd te worden. Motiveer onverwachte bondgenoten om samen te komen en voordelige allianties op te bouwen, en leid die bondgenoten vervolgens in strategische gevechten om hun thuis te verdedigen. Wanneer Minecraft Legends op 18 april op de Nintendo Switch wordt gelanceerd, kun je de strijd aangaan met de piglins voordat de Overworld wordt verteerd door de Nether-corruptie die ze met zich meebrengen. Je kunt nu je pre-order plaatsen in de Nintendo eShop.

Have a Nice Death

Scherp je vaardigheden (en je zeis) voor de hectische hack-and-slash-strijd die je te wachten staat in deze game! Je speelt de rol van Death, de oprichter en CEO van Death Incorporated, het onderwereldbedrijf dat verantwoordelijk is voor het verwerken van zielen in het hiernamaals, in Have a Nice Death, een met de hand getekend, 2D actie-roguelike spel. Verken de procedureel gecreëerde afdelingen van het hoofdkantoor van het bedrijf om eigenzinnige arbeiders te rehabiliteren die te veel zielen van mensen op aarde hebben gestolen. Het hoofdkantoor heeft een sinistere maar sfeervolle uitstraling. Have a Nice Death is op 22 maart beschikbaar op de Nintendo Switch, dus wees klaar om iedereen te laten zien wie de leiding heeft met je uitgebreide verzameling wapens, spreuken en speciale talenten.

Master Detective Archives’ RAIN CODE

Deze unieke ervaring van het oplossen van puzzels wordt de RAIN CODE van Master Detective Archives genoemd en vindt plaats in het Mysterious Labyrinth. Een regenstad wordt geteisterd door een oneindig aantal mysteries die nog niet zijn opgelost, en staat volledig onder het gezag van een multinational. Het is aan Master Detectives van over de hele wereld, die allemaal hun eigen speciale vaardigheden hebben, om de taak op zich te nemen om de waarheid te ontdekken. Je neemt de rol aan van Yuma, een aan geheugenverlies lijdende detective-in-opleiding, en wordt gevolgd door Shinigami, de geest die hem kwelt terwijl je de constant veranderende omgeving onderzoekt en de bodem van het mysterie vindt. Op 30 juni komt Master Detective Archives: RAIN CODE beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Harmony: The Fall of Reverie

Je kruipt in de huid van Polly, een enthousiaste jongedame die kan reizen tussen onze wereld en Reverie, een plek waar de goden wonen. Deze unieke verhalende ervaring wordt u aangeboden door DON’T NOD. Een apocalyps is aan de horizon wanneer het evenwicht van deze twee universums in gevaar wordt gebracht door een multinationale onderneming. Polly heeft het vermogen om in de toekomst te kijken, dus moet ze beslissen welke actie ze wil ondernemen om haar planeet te beschermen en Reverie te redden. Je reis wordt in gang gezet door meeslepende muziek gecomponeerd door Lena Raine, die ook verantwoordelijk is voor het schrijven van de vele uiteenlopende verhaallijnen van het spel. In juni debuteert de consoleversie van Harmony: The Fall of Reverie voor het eerst op de Nintendo Switch.

De Nintendo Direct-presentatie bevatte ook een montage van aankomende Nintendo Switch-games, zoals Blanc, het poëtische verhaal van een wolvenwelp en een reekalf, dat op 14 februari wordt uitgebracht; Disney Dreamlight Valley, de hybride life-sim en avonturengame met vrienden van Disney en Pixar, die nu beschikbaar is in Early Access; plus, geniet van een bundel van 10 klassieke games boordevol actie met Mega Man Battle Network Legacy Collection, die op 14 april wordt uitgebracht; de veelgeprezen actie