Nintendo Direct September 2022 samenvatting

Nintendo Direct September 2022 samenvatting

Tijdens de Nintendo Direct-videoshow heeft Nintendo veel nieuwe games aangekondigd voor het Nintendo Switch-systeem die dit jaar en volgend jaar uitkomen.

video
play-rounded-fill

Hoogtepunten van Nintendo Direct september 2022

Tijdens de presentatie werden de officiële naam en releasedatum voor het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild bekendgemaakt. Er was ook een mysterieuze nieuwe trailer met nieuwe gameplay boven de wolken. De eindeloze reis van Link begint helemaal opnieuw op 12 mei 2023, wanneer The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom uitkomt voor de Nintendo Switch.

Andere hoogtepunten van de Nintendo Direct waren de aankondigingen van Pikmin 4, de volgende game in de schattige en strategische Pikmin-serie, die in 2023 uitkomt; OCTOPATH TRAVELLER II van SQUARE ENIX, een vervolg op de veelgeprezen HD-2D RPG, die op 24 februari 2023 uitkomt; het debuut van Fire Emblem Engage, de volgende game in de langlopende Fire Emblem-serie, die uitkomt op 20 januari 2023

Veel favoriete games van fans komen ook terug naar Nintendo Switch, waaronder een remaster van de klassieke actie-RPG Tales of Symphonia van BANDAI NAMCO Entertainment en cloudversies van vier enge maar leuke Resident Evil-games van CAPCOM. In de toekomst komt er een nieuwe reeks Nintendo 64-games, waaronder games uit de Mario Party- en Pokémon Stadium-serie, evenals Pilotwings 64, Excitebike 64, 10 Commandos en 10 Commandos. GoldenEye 007 is terug, de game die veel Nintendo 64-feestjes die tot diep in de nacht doorgaan.

Bezoek https://www.nintendo.com/nintendo-direct/09-13-2022 / om de hele Nintendo Direct-video te zien.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

De nieuwste game in de langlopende Legend of Zelda-serie. Samen met de uitgestrekte landen van Hyrule, neemt het je mee de lucht in en in een grotere wereld dan voorheen. Wanneer The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, op 12 mei 2023 uitkomt op Nintendo Switch, begint Links enorme avontuur opnieuw.

Pikmin 4

De eerste blik op de volgende game in de Pikmin-serie toonde een vredig park en een slapende Bulborb, maar één belangrijk ding ontbrak nog: Pikmin! Waar waren ze? Er zal nog veel meer bekend zijn over deze nieuwe Nintendo Switch-game voordat deze in 2023 uitkomt.

Fire Emblem Engage

In het spel Fire Emblem Engage vochten vier koninkrijken en helden uit andere werelden samen tegen de Fell Dragon. Na 1000 jaar is dit zegel zwakker geworden en staat de Fell Dragon op het punt om weer wakker te worden. Als een goddelijke draak is het jouw bestemming om de embleemringen te verzamelen die over de hele wereld zijn verspreid en de vrede terug te brengen naar het continent Elyos. In dit nieuwe verhaal kun je een beroep doen op legendarische helden uit eerdere Fire Emblem-games, zoals Marth en Celica, en met ze vechten. Hun kracht zal toevoegen aan die van jou. Het turn-based, tactische vechtsysteem waar de Fire Emblem-serie om bekend staat, is terug met een nieuwe cast van personages die je kunt aanpassen en waarmee je kunt ‘betrokken’ om je strategie zorgvuldig te plannen. Fire Emblem Engage wordt gelanceerd voor Nintendo Switch op 20 januari 2023, samen met Fire Emblem Engage: Divine Edition met een steelbook-koffer en een kunstboek. Je kunt de game nu pre-orderen in de Nintendo eShop.

Just Dance 2023-editie

Maak je klaar om erachter te komen wat een feest is dat nooit eindigt! Met nieuwe modi, aanpassingen, 3D-werelden die je naar binnen halen en nieuwe nummers kun je nu het hele jaar door dansen. En voor het eerst kun je dansen op “Dynamite” en andere nieuwe nummers van de Zuid-Koreaanse boyband BTS, die veel records heeft gebroken. Met lokaal spel en online multiplayer met cross-play kun je met maximaal vijf vrienden spelen. Je kunt privégroepen maken, je favoriete liedjes kiezen en een nieuw danstijdperk ontdekken. Op 22 november komt Just Dance 2023 Edition uit voor Nintendo Switch.

OCTOPATH TRAVELLER II

Het tweede boek in de OCTOPATH TRAVELLER-serie heet OCTOPATH TRAVELLER II. De HD-2D-graphics in OCTOPATH TRAVELLER II, een mix van retro pixelart en 3D CG, zijn zelfs beter dan in de eerste game. In de wereld van Solistia gaan acht nieuwe reizigers een spannend nieuw tijdperk in. Waar wil je heen? Wat ga je doen? Wiens verhaal ga jij waar maken? Je kunt alle kanten op. Wanneer OCTOPATH TRAVELLER II op 24 februari 2023 uitkomt voor Nintendo Switch, kun je je eigen avontuur beginnen.

Fae Farm

Fae Farm is een boerderijsimulatie-rollenspel (RPG) voor 1-4 spelers waarmee je het sprookjesachtige leven van je dromen kunt leiden. Maak, verbouw en versier je gedeelde boerderij met maximaal drie vrienden, en gebruik spreuken om het magische eiland Azoria te verkennen. Je maakt nieuwe vrienden met de mensen die daar wonen, leert over elfenmagie en reist door vreemde rijken. En als de seizoenen veranderen, gebruik je alles wat je hebt geleerd en gevonden om de wereld om je heen te verbeteren. Fae Farm zal pas in het voorjaar van 2023 beschikbaar zijn op Nintendo Switch.

Kirby’s Return to  Dream Land Deluxe

De terugkeer van het Wii-spel van de held Puffball, maar deze keer is het groter en beter. Op een dag stort een vreemd ruimteschip neer op planeet Popstar. Kirby en zijn vrienden gaan op een spannende zoektocht om de mysterieuze Magolor te helpen. Kirby kan een breed scala aan kopieervaardigheden gebruiken wanneer hij bepaalde vijanden opeet. De nieuwe Mecha Copy Ability zal ook zijn debuut maken. Maximaal vier mensen kunnen het spel tegelijkertijd op hetzelfde systeem spelen door Joy-Con-controllers te delen. Bovendien kan iedereen als Kirby spelen en tegelijkertijd hun favoriete kopieervaardigheden gebruiken. Er zijn ook een aantal minigames om te spelen, zoals Samurai Kirby en Magolor’s Tome Trackers, die zowel nieuw als oud zijn. Op 24 februari 2023 krijgt de Nintendo Switch de game Kirby’s Return to Dream Land Deluxe. De Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com nemen vanaf vandaag pre-orders aan.

Er komen meer Nintendo 64-games naar Nintendo Switch Online + Expansion Pack

Als je lid bent van Nintendo Switch Online + Expansion Pack, kun je een selectie Nintendo 64-games spelen en toegang krijgen tot klassieke SEGA Genesis-, NES- en Super NES-games, evenals DLC voor sommige Nintendo Switch-games. Naast de klassieke games die al in de Nintendo 64 – Nintendo Switch Online-collectie zitten, zullen in de loop van de tijd de volgende games worden toegevoegd: Pilotwings 64, Mario Party en Mario Party 2 worden in 2022 toegevoegd, gevolgd door Mario Party 3, Pokémon Stadium , Pokémon Stadium 2, 1080° Snowboarden en Excitebike 64 in 2023. Bovendien kun je binnenkort de klassieke first-person shooter GoldenEye 007 voor het eerst online met andere mensen spelen op Nintendo 64 – Nintendo Switch Online. Houd toekomstige informatie over lanceringsdata in de gaten.

It Takes Two

Een coöp-platformavontuur waarin je met een vriend kunt samenwerken en samenwerken. Verken werelden die niet van deze wereld zijn en vol uitdagingen om elke hoek. Het spel kan op een enkel systeem of op twee systemen tegelijk worden gespeeld via lokaal draadloos internet of online met een vriend met behulp van de gratis Friend’s Pass. Met iemand aan je zijde kun je alles aan. It Takes Two komt op 4 november uit voor de Nintendo Switch. De Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com nemen vanaf vandaag pre-orders aan.

Rune Factory 3 Special

Als Rune Factory 3 weer tot leven komt op de Nintendo Switch, probeer dan vrede te sluiten tussen mensen en monsters. Je kunt een pauze nemen van speurtochten om onder andere met de lokale bevolking te praten, gewassen te verbouwen en voor monsters te zorgen. Je kunt ook in een monster veranderen, wat je vaardigheden in de strijd verandert en hoe je met mensen in het gebied praat. Er zullen ook verschillende dingen gebeuren op basis van wat je kiest. Er is ook een nieuwe modus waarmee je meer tijd kunt doorbrengen met je in-game partner. De Nintendo Switch krijgt volgend jaar Rune Factory 3 Special. Ook zal in de toekomst een nieuwe Rune Factory-serie starten. Blijf op de hoogte voor meer details.

Er komt een nieuw Splatfest naar Splatoon 3

Het eerste Splatfest voor Splatoon 3 nadat het uitkwam, is begonnen! Wat zou jij meenemen naar een onbewoond eiland? Versnelling? Eten? Of leuk? Dit Splatfest begint op 23 september om 17.00 uur. PT tot 17.00 uur op 25 september. PT. Aan welke kant sta je?

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 3

Wave 3 van de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass DLC voegt deze feestdagen meer banen toe aan de game. Wave 3 zal acht tracks bevatten, waaronder Merry Mountain en Peach Gardens van respectievelijk Mario Kart Tour en Mario Kart DS. Je kunt de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass apart kopen in de Nintendo eShop, of je kunt hem gratis krijgen als je betaalt voor een Nintendo Switch Online + Expansion Pack-lidmaatschap.

Ib

In dit 2D-avontuur gaat een jong meisje naar een kunstgalerie. Ze loopt rond op een drukke kunsttentoonstelling totdat een stuk haar aandacht trekt. Elke keuze die je maakt, heeft invloed op haar toekomst, en er zijn zeven verschillende eindes die je kunt bereiken, afhankelijk van wat je doet. Zal ze in staat zijn om terug te keren naar haar eigen wereld zonder gewond te raken? Ontdek wat er aan de hand is als Ib in het voorjaar van 2023 uitkomt voor Nintendo Switch.

TUNIC

Dit isometrische actie-avonturenspel gaat over een kleine vos die op een grote reis gaat. Je zit vast op een gebroken land en de enige aanwijzing die je hebt is de handleiding in de game. Verken de verbonden werelden van het eiland om de ontbrekende pagina’s te vinden, die vol staan ​​met hints en originele tekeningen in kleur. Welke geheimen uit het verleden zal het eiland laten zien? Op 27 september komt TUNIC uit voor Nintendo Switch. De Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com nemen vanaf vandaag pre-orders aan.

CRISIS CORE – FINAL FANTASY VII – REUNION

In de spannende actie-RPG CRISIS CORE – FINAL FANTASY VII – REUNION kun je zien wat er vóór FINAL FANTASY VII gebeurde. Zack Fair is een jonge SOLDIER-agent met grote dromen om een ​​held te worden. Hij onderzoekt vreemde verdwijningen in zijn elite-eenheid met de hulp van Sephiroth en Cloud. Deze remaster heeft betere HD-graphics, een nieuw vechtsysteem en nieuwe muziekarrangementen voor de soundtrack. Final Fantasy VII: Crisis Core: Reunion komt op 13 december uit op Nintendo Switch.

Radiant Silvergun

Radiant Silvergun, een klassieke arcade-shoot-em-up, komt naar de Nintendo Switch. Gebruik een verscheidenheid aan wapens om golven vijanden te doden. Als je vijanden van dezelfde kleur op een rij doodt, krijg je een kettingbonus. Als je vijanden van verschillende kleuren doodt, krijg je een geheime bonus. Radiant Silvergun komt later vandaag uit voor Nintendo Switch…

Bayonetta 3

Umbra-heks Bayonetta moet een plotselinge invasie van Homunculi, door mensen gemaakte biowapens, stoppen. Gedurende de hele Bayonetta-serie heeft ze gevochten voor zichzelf, voor anderen en voor de hele wereld. Nu moet Bayonetta werken met mensen die hun eigen problemen hebben overwonnen, zoals de journalist Luka en een andere Umbra-heks genaamd Jeanne. Viola, een nieuwe heks die leert brutaal te zijn, doet ook mee. Bayonetta 3, dat op 28 oktober uitkomt op de Nintendo Switch, neemt je mee op een eng, demonisch, wereldhoppend avontuur. Op Nintendo’s YouTube-kanaal kun je nu ook een enorme nieuwe trailer van de game bekijken.

Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass DLC Vol. 2

Het volgende deel van de Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass maakt je reis door Aionios nog beter. De nieuwe held is een meisje genaamd Ino die er… mechanisch uitziet! Wanneer je haar zoektocht voltooit, zal ze zich bij je groep voegen en je meer klassen en manieren geven om te spelen. Er zullen ook gevechten zijn die een uitdaging zijn. Vecht keer op keer tegen taaie vijanden om te zien hoe sterk je bent. Je kunt accessoires en speciale outfits krijgen door vijanden te verslaan die sterker worden naarmate je vordert. Wave 2 van de Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass komt uit op 13 oktober. De Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass, die uit vier delen bestaat en tot eind 2023 zal verschijnen, is nu te koop in de Nintendo eShop.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope

In Mario + Rabbids: Sparks of Hope staan ​​Mario en de Rabbids op het punt een ruimteavontuur op galactische schaal te beleven. Verken kleurrijke werelden, vind geheimen, red Sparks en red de melkweg in spannende tactische gevechten. Je kunt je vrij bewegen door allerlei wonderlijke werelden, die stuk voor stuk vol te vinden zijn. Je kunt tot 30 verschillende Sparks inhuren, die elk hun eigen unieke vaardigheden en krachten hebben. Ze kunnen de “ontsteking” zijn van een beslissende overwinning! Kunnen Mario en de Rabbids de Darkmess stoppen? Op 20 oktober komt Mario + Rabbids: Sparks of Hope uit voor de Nintendo Switch. De Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com zijn beide plaatsen waar je een pre-order kunt plaatsen. Je kunt ook de Gold Edition pre-orderen, die wordt geleverd met het basisspel, skins voor je wapens en een seizoenspas waarmee je aankomende DLC-packs met nieuwe missies, gevechten en avonturen kunt spelen.

Tales of Symphonia Remastered

Een remaster van het bekende klassieke spel Tales of Symphonia, met betere graphics en gameplay. Het zal beschikbaar zijn voor Nintendo Switch. Desians zijn schimmige krachten die de wereld van Sylvarant regeren. Een persoon die bekend staat als de Uitverkorene moet de Tower of Salvation beklimmen om ze te stoppen. In deze klassieke actie-RPG gaat Lloyd binnenkort op reis met Colette, de huidige Chosen One en zijn beste vriend uit zijn jeugd. De toekomst van twee verbonden werelden hangt in de lucht. In de lokale coöpmodus kun je met maximaal drie vrienden spelen en in realtime vechten tegen krachtige vijanden. Combineer honderden magische spreuken en speciale aanvallen. Begin 2023 begint Tales of Symphonia Remastered zijn reis op de Nintendo Switch.

HARVESTELLA

In het dorp Lethe werk je in vrede op je boerderij, maar het seizoen van de dood komt steeds terug en dreigt alles te vernietigen. In deze levenssimulatie-RPG reis je de wereld rond en probeer je een manier te vinden om de ramp te stoppen. Later vandaag is er een demo met de eerste paar dagen van het eerste seizoen op je boerderij beschikbaar in de Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com! Zodra je de volledige game hebt gekocht, kun je ook je opgeslagen gegevens van de demo naar de volledige game verplaatsen. Op 4 november komt HARVESTELLA uit voor Nintendo Switch.

Tweede gratis update voor Mario Strikers: Battle League

Deze maand krijgt de Mario Strikers: Battle League-game een tweede gratis update. Pauline, een grote, sterke speelster die snel beweegt en sterke tackles maakt, komt bij het team. Diddy Kong betreedt ook het veld als een snelheidsduivel op het middenveld met oogverblindende bewegingen en grote pasnauwkeurigheid. Bovendien komt er meer uitrusting, een nieuw stadion, een Striker-ranglijst die is gebaseerd op vaardigheidspunten, aanpassingsopties voor fans in het publiek en opties voor spetterende effecten voor het vieren van wedstrijden. Met deze nieuwe toevoegingen kun je stoer zijn en de wereld aan.

Golf wordt de volgende gratis update voor Nintendo Switch Sports

Ga de fairway op op 21 holes uit de Wii Sports-serie en sla af met vrienden in het lokale spel. In de nieuwe online Survival Golf kun je met maximaal acht andere mensen tegelijk golfen. Tijdens elke ronde is de persoon met de meeste slagen uit. Deze gratis update komt tijdens de feestdagen uit.

THEATRHYTHM FINAL BAR LINE

De FINAL FANTASY-serie bestaat 35 jaar en de nieuwste THEATRHYTHM-game is een manier om dat te vieren. Deze ritmische actiegame heeft in totaal 385 nummers, waaronder bekende FINAL FANTASY-nummers als ‘One-Winged Angel’, ‘Torn From the Heavens’ en ‘SUTEKI DA NE’. Meer inhoud zal worden toegevoegd nadat de game uitkomt. In Pair Play kunnen twee spelers samen fasen voltooien en in Online Multi-Battle kunnen maximaal vier spelers tot het einde vechten! THEATRHYTHM FINAL BAR LINE’s symfonie begint op de Nintendo Switch op 16 februari 2023. De Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com zullen vanaf vandaag pre-orders aannemen. Nadat de game uitkomt, zijn er 90 betaalde DLC-nummers uit de SaGa-serie, de NieR-serie, OCTOPATH TRAVELER, LIVE A LIVE en meer. Er komen ook edities met een seizoenspas en 27 extra nummers, zoals “Melodies of Life Final Fantasy” van FINAL FANTASY IX.

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

Ryza en haar vrienden zetten koers om meer te weten te komen over de vreemde eilanden die over de hele wereld zijn verschenen. Je avontuur vindt plaats in een groot gebied. In deze leuke RPG kun je door deze enorme wereld dwalen en je eigen weg banen. Elf helden met veel verschillende achtergronden voegen zich bij je groep. Op 24 februari 2023 komt Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key uit voor de Nintendo Switch.

Story of Seasons: A Wonderful Life

‘A Wonderful Life’, een geliefde landbouwervaring komt na bijna 20 jaar weer tot leven. In Forgotten Valley zul je je boerderij herbouwen en laten groeien door voor je gewassen en dieren te zorgen en het land te helpen groeien. Als je vrienden maakt met de mensen in je stad, kun je zelfs je toekomstige echtgenoot ontmoeten en een gezin stichten. In dit deel zullen de mensen om je heen naarmate de tijd verstrijkt ouder worden. Uw kind zal ook beslissen wat te doen met zijn leven op basis van hoe u hem opvoedt. Wanneer STORY OF SEASONS: A Wonderful Life in de zomer van 2023 uitkomt voor Nintendo Switch, kun je uitkijken naar een prachtig boerenleven in Forgotten Valley.

Resident Evil Village Cloud

Slaap zolang je kunt, want ze komt achter je aan. De nieuwste game in de Resident Evil-serie komt naar de Nintendo Switch. Om zijn ontvoerde dochter te redden, moet Ethan Winters de verschrikkingen van het dorp en zijn vier enge heren onder ogen zien. Op 28 oktober komt Resident Evil Village Cloud uit voor Nintendo Switch. Later vandaag kun je de gratis demo uitproberen en de game pre-orderen in de Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com. De Winters’ Expansion DLC verschijnt op 2 december met een nieuwe third-person-modus, meer verhaalinhoud en meer. Ook zullen de cloudversies van Resident Evil 7, Resident Evil 2 en Resident Evil 3 dit jaar beschikbaar zijn op Nintendo Switch.

Master Detective Archief: RAIN CODE

Een duister fantasiemysterie van de mensen die Danganronpa hebben gemaakt. Het gaat over een detective die zijn geheugen kwijt is en de geest die hem achtervolgt. Als Yuma, stagiaire bij het recherchebureau, kun je onopgeloste zaken proberen op te lossen. Controleer elke plaats delict zorgvuldig om aanwijzingen en bewijs te vinden. Als je klaar bent, zal de geest Shinigami een mysterielabyrint maken dat de plaats delict met de waarheid verbindt. Mystery Phantoms zal in elk geval proberen te voorkomen dat je verder komt. Blijf uit de buurt van hun leugens en doorbreek hun tegenstrijdigheden. Master Detective Archives: RAIN CODE zal in het voorjaar van 2023 voor het eerst beschikbaar zijn op het Nintendo Switch-systeem.

Day to Day life

In deze meeslepende RPG kun je je beste leven leiden op het nieuw ontdekte continent Antoecia. Je zult je beste leven leiden en het onbekende tegemoet treden door bekende avontuur-RPG- en simulatie-RPG-elementen te combineren, zoals beter worden in je werk, strategisch verkennen en een nieuwe manier van vechten. Door meer dan 100 verschillende soorten dagelijkse taken uit te voeren, kun je je personage opbouwen en dichter bij de lokale bevolking komen. Hierdoor krijg je toegang tot verschillende beroepsklassen en vaardigheden. Een groot avontuur wacht! De Nintendo Switch-versie van VARIOUS DAYLIFE komt later vandaag uit.

Sifu

Versla je vijanden in deze Kung Fu-actieknaller om wraak te nemen op je vader. Door te stoten, struikelen en pareren, kun je de positie van je tegenstander breken en de overhand krijgen. Als je een gevecht verliest, word je ouder en zwakker. Maar je zult nieuwe manieren leren om je missie te voltooien. Kun je zelfs voordat je tijd om is? Op 8 november komt Sifu naar de Nintendo Switch. De Nintendo eShop en de My Nintendo Store op Nintendo.com nemen vanaf vandaag pre-orders aan.

FATAL FRAME: Mask of the Lunar Eclipse

Na op mysterieuze wijze te zijn verdwenen als kind, gaat Ruka Minazuki, nu een tiener, naar een verlaten ziekenhuis om de herinneringen te vinden die ze verloren heeft. In dit overlevingsspel kun je de Camera Obscura gebruiken om kwade geesten weg te jagen en herinneringen te vinden die verborgen waren. Verboden herinneringen worden hersteld. FATAL FRAME: Mask of the Lunar Eclipse komt begin 2023 voor het eerst uit in het Westen op Nintendo Switch.

Fitness Boxing: Fist of the North Star

Hiermee kun je boksen met personages uit de populaire manga- en animeserie Fist of the North Star. In de trainingsmodus zullen personages zoals Kenshiro je coaches zijn en je door verschillende boksoefeningen leiden. In de nieuwe Battle Mode kun je met je vuisten tegen zoveel vijanden vechten als je kunt. Je kunt ook tegen bazen vechten. In maart 2023 kan de Nintendo Switch Fitness Boxing: Fist of the North Star spelen.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Nautische onzin begint wanneer SpongeBob en Patrick een wens doen die het universum verscheurt. In dit 3D-platformavontuur kun je door portalen gaan naar zeven vreemde Wishworlds, zoals het Prehistorische Kelp Forest en de Wild West Jellyfish Fields. Verken met allerlei gekke bewegingen, trek meer dan 30 F.U.N.tastic kosmische kostuums aan en ontmoet je favoriete Bikini Bottom-bewoners van de tv-show, die allemaal worden ingesproken door hun originele acteurs. Als het volgend jaar op de Nintendo Switch uitkomt, is SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake een game die je wilt opsnuiven.

OddBallers

Een hilarische en keiharde partygame waarin je alles naar je tegenstanders gooit. Geniet van de belachelijkheid van snelle minigames met gekke regels en gekke arena’s. Je kunt alles aan je personage veranderen, van het hoofd naar beneden. Bovendien kun je persoonlijk of online met maximaal zes vrienden spelen. Ze zullen niet eens beseffen wat er aan de hand is. OddBallers komt begin volgend jaar uit voor Nintendo Switch.

Factorio

Je maakt een noodlanding op een vreemde planeet omdat er iets mis is gegaan. In dit managementsimulatiespel begin je helemaal opnieuw om een ​​nieuwe raket te bouwen. Vind materialen op de planeet en bouw machines om ze in verschillende bronnen te veranderen. Uiteindelijk bouw je meerdere productielijnen. Maar de wezens op de planeet zullen proberen je pijn te doen, dus houd ze weg. Werk samen met andere spelers in coöperatieve platformonafhankelijke multiplayer om samen te werken en elkaar taken te geven. Op 28 oktober komt Factorio uit voor Nintendo Switch.

ENDLESS dungeon

Een roguelite-game die zich afspeelt in het ENDLESS-universum. Je moet een groep schipbreukelingen vinden en ze uit een kapot ruimtestation leiden. Terwijl je door levels gaat die worden gegenereerd door een reeks regels, moet je het opnemen tegen golven monsters. Als je missies voltooit, krijg je toegang tot nieuwe helden, wapens en stationsgebieden. In online coöp kunnen maximaal drie mensen tegelijkertijd proberen te ontsnappen aan hun grimmige lot. Volgend jaar zal ENDLESS Dungeon beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.

FRONT MISSION 1st: Remake en FRONT MISSION 2: Remake:

In FRONT MISSION 1st: Remake bestuur je gigantische machines genaamd Wanzers in tactische turn-based gevechten. Naarmate je beter wordt, leer je vaardigheden die je kunnen helpen je tegenstanders te verslaan. FRONT MISSIE 2: Remake is het vervolg dat nog nooit buiten Japan verkrijgbaar is geweest. Gebruik nieuwe functies zoals meer terreineffecten, attributen voor wapens en bepantsering en meer dan 80 nieuwe vaardigheden. Je kunt ook pronken met je vaardigheden in het Colosseum en het netwerksysteem gebruiken om erachter te komen wat er gebeurt terwijl het gebeurt. FRONT MISSION 1st: Remake komt in november uit voor Nintendo Switch en FRONT MISSION 2: Remake komt uit in 2019. Ook wordt er een nieuwe versie van FRONT MISSION 3 gemaakt. Houd een oogje in het zeil voor meer informatie.

Ad