Nintendo – eShop waarschuwt gebruikers als deze niet compatibel zijn met Switch Lite

Nintendo – eShop waarschuwt gebruikers als deze niet compatibel zijn met Switch Lite

Nintendo heeft onlangs de Nintendo Switch Lite onthuld als een puur speciaal handheld-apparaat, maar er kunnen compatibiliteitsproblemen met uitgebrachte games ontstaan.

Preventieve maatregelen

Om verwarring en onjuiste aankopen van digitale games te voorkomen die geen draagbare of draagbare modus ondersteunen, heeft Nintendo bevestigd dat Switch Lite-gebruikers een waarschuwing zullen ontvangen wanneer ze proberen dergelijke games te kopen in de Nintendo eShop.

Net als voor spellen die in de detailhandel worden verkocht, merkte Nintendo op dat consumenten naar de verpakking van het product moesten verwijzen om de compatibiliteitsinformatie voor de afspeelmodus te controleren. Nintendo wees er ook op dat gebruikers van Switch Lite moeten zoeken naar het pictogram “handheld-modus” op de verpakking van het product of in de Nintendo eShop.

Hier is de informatie over de compatibiliteit van games op de Nintendo-website van Nintendo:

Spelcompatibiliteit

Nintendo Switch Lite kan alle spellen spelen in de Nintendo Switch-bibliotheek die de handheld mode ondersteunen.

Voor spellen die de handheld-modus niet ondersteunen, kunnen spelers draadloos compatibele controllers (apart verkrijgbaar) aansluiten op Nintendo Switch Lite. Als je afzonderlijke Joy-Con-controllers gebruikt, moeten gebruikers beschikken over een apparaat om ze op te laden, zoals de Joy-Con-laadhandgreep.

Raadpleeg de verpakking van het product of de Nintendo eShop voor informatie over compatibiliteit met afspeelmodi voor specifieke games.

Zoek gewoon naar het pictogram “handheld mode”.

Ad